Witam mam taki problem od pewnego czasu podczas skręcania kierownicą prawo/lewo słychać coś w rodzaju skrzypienia coś w rodzajy guma o gumę myślałem że to łożyska MacPhersona wymieniłem i nic nie pomogło podczas normalnej jazdy jest cisza ale podczas skrętu 90' lub na postoju słychać i to bardzo przesyłam link do filmików przy włączonym silniku i zgaszonym
http://youtu.be/Kwsrw80UzOw
http://youtu.be/WU5dsTRQpR8
myślałem też o przekładni kierowniczej ale to bym wolał wykluczyć
Proszę o pomoc i poradę co to może być?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ja też mam takie objawy i nie wiem co to jest 

moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
sprężyny ma się rozumieć są całe ? a jak wygląda sprawa z układem kierowniczym ? nic nie haczy w środku przy kolumnie kierowniczej ?
-

Pozor - Members
hmmmm dzwiek jakby zatartego sworznia wahacza lub końcówki drążka trzeba dobrze posłuchać i bedzie wiadomo.
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
obstawiam zatarty sworzen wahacza psiknij czyms pod gumowa osłonke.
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
noi sie wyjsnilo
dobrze obstawialem?
dobrze obstawialem?Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
• Strona 1 z 1