Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dziwna sugestia mechanika
ostatnio na ustawianiu zbierznosci moj mechanik stwierdzil ze mam drazki za dlugie. auto skreca zbieznosc tez ogarnal mechanik. ale zastanawia mnie to bardzo, dlatego ze podczas ostrego skretu na twardej powierzchni typu<chodnik, asfalt> czuc dziwe szarpanie. nie wiem o co moze chodzic.... CZY SA ROZNE DRAZKI DO GOLFA? MOZE KTOS WIE COS NA TEN TEMAT. AAA I MOJ GLFIK TO 1.6 AEE 95 ROK.... 3 DRZWI
jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
może pompa wspomagania??
[ Dodano: 2010-12-05, 19:42 ]
kiedyas naprawiałem takei cos jak sie skreca to cieżko i tak własnie przerywa jakby.... akurat tutaj okazała sie pompa wspomagania wydajnosci nie było juz:(
[ Dodano: 2010-12-05, 19:42 ]
kiedyas naprawiałem takei cos jak sie skreca to cieżko i tak własnie przerywa jakby.... akurat tutaj okazała sie pompa wspomagania wydajnosci nie było juz:(
- kamyk212121
- Badacz tematu
heh kolejne z dziwnych pytań
długość drążka napewno nie ma tu nic do tego że ci coś szarpie przy skręcie
pytanie tylko czy szarpie przy skręcaniu na postoju wtedy patrz post wyżej a jak szarpie przy skręcaniu tylko w czasie jazdy to może być winny któryś przegub zewnętrzny na półosi
długość drążka napewno nie ma tu nic do tego że ci coś szarpie przy skręcie
pytanie tylko czy szarpie przy skręcaniu na postoju wtedy patrz post wyżej a jak szarpie przy skręcaniu tylko w czasie jazdy to może być winny któryś przegub zewnętrzny na półosi
-

mani51 - Members
• Strona 1 z 1