siemka
mam dziwny problem
otoz jak mialem zalozone opony na alusach 205/45/16 auto sciagalo w lewo teraz zalozylem zimowki (popadywal juz snieg) i teraz na zimowych 185/55/14 sciaga w prawo dodatkowo od lewego przedniego kola przy nogach czuc drgania jakby cos o cos obijalo. auto pojechalo na kontrole tuleji sworzni koncowek - na niczym nie ma luzow
sprawdzone zostalo cisnienie i tez nic nie wykryto
dodam ze stalowki sa jak nowe - po zalozeniu zimowek na wywazarce wyszly wyniki 0.00 na kazdej feldze.
czyzby maglownica sie konczyla??
z gory dziekuje za pomoc
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
to i ja podepne się pod temat
po wymianie kół na zimówki(nówki sztuki firmy barum) i od strony pasażera mam straszne drgania a kierownica mi lata jak szalona. Podczas wolnej jazdy jest efekt jakbym miał prawe koło większe od pozostałych
po wymianie kół na zimówki(nówki sztuki firmy barum) i od strony pasażera mam straszne drgania a kierownica mi lata jak szalona. Podczas wolnej jazdy jest efekt jakbym miał prawe koło większe od pozostałych
-

Sypek - Berbeć
proponuje sprawdzic stan łozysk,tez to mialem wymiana pomogła ,mozliwe tez z felga jest krzywa,ale bardziej cos z łozyskami.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1