Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Duzy problem ;(((((((((
Panowie,właśnie wróciłem od mechanika i muszę wymienić listwę kierowniczą!!! Te gówno kosztuje około 1000 zł! Gdzie oprócz szrotów można kupić to taniej? Proszę o rady! Jestem kurw...załamany!
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
zanim to kupisz proponuje zebys podjechal jeszcze do innego mechanika zeby sprawdzil czy rzeczywiscie o to chodzi
-

pawel_ns - Members
Byłem u mechanika i to właśnie o to chodzi
Co parę dni muszę dolewać płynu do wspomagania!!! Może wiecie gdzie można to tanio kupić!Może można to jakoś zregenerować????

Co parę dni muszę dolewać płynu do wspomagania!!! Może wiecie gdzie można to tanio kupić!Może można to jakoś zregenerować????

puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
kolego, puma - powiedz mi co Ci dokładnie poszło na tej listwie...(jakieś ewentualne hałasy, stuki), u mnie także wystepują luzy i obawiam się że może być to samo co u Ciebie. Dodatkowo jak wciskam sprzegło (przy zgaszonym silniku) to czuję także jakieś dziwne luzy (przeskoki) na kierownicy.....
- wazki21
- Czytacz
Co mi poszło???
Normalne zużycie!!! Pech i tyle! Objawy to,ciągłe dolewanie płynu do wspomagania,wycieki ,braki wspomaganiu , dziwne odgłosy w kierownicy(tarcie) spowodowane brakiem płynu!!!
TO TYLE!!! Może ktoś wie gdzie można kupić tanio listwę kierownicy??? Chłopaki proszę o odp.bo to strasznie droga część jest... 
Normalne zużycie!!! Pech i tyle! Objawy to,ciągłe dolewanie płynu do wspomagania,wycieki ,braki wspomaganiu , dziwne odgłosy w kierownicy(tarcie) spowodowane brakiem płynu!!!
TO TYLE!!! Może ktoś wie gdzie można kupić tanio listwę kierownicy??? Chłopaki proszę o odp.bo to strasznie droga część jest... 
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
Miałem to samo. Rozbierz tę maglownicę, znajdziesz w niej dwa zużyte zimeringi wysokociśnieniowe po 25 zł.za sztukę. Wymienisz i na 5 lat spokój. Tylko majstra będzie trudno znależć co się tego podejmie bo z niewiadomych przyczyn boją się wszystcy tego rozmontować.
Mędrcy znają wszystkie pytania a głupcy wszystkie odpowiedzi.
- lizardking
- Czytacz
Pisałem,że byłem u mechanika i muszę wymienić listwę kierownicy z grubym frezem!!! To jest ta część która uległa zużyciu ! Moje pytanie brzmi ,gdzie można to tanio kupić???
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
Listwa kierownicza z grubym frezem jest częścią która da się rozebrać i naprawić.
Ostatnio edytowano 19 maja 2008, o 18:14 przez lizardking, łącznie edytowano 1 raz
Mędrcy znają wszystkie pytania a głupcy wszystkie odpowiedzi.
- lizardking
- Czytacz
- opolanin
facet kto Ci poweidzial ze mglownica kosztuje 1000zl hahah bajka jak ich malo z demontazu dostaniesz za 150zl przystosowana do wspomagania... ceny ksztaltuja sie od 150-300zl zaleznie od sprzedawcy za demontowany oryginal no chyba ze chcesz noweczke hehe to plac i placz... 

-

Imper - Members
Dobra chłopaki dzięki! Mechanik powiedział ,że nowa częśc kosztuje około 100zł,ale poradzł mi żebym kupił używke za około 150-200 zł jak dobrze znajde
[ Dodano: 2008-05-20, 16:44 ]
Sorki 1000-zł nowa część
[ Dodano: 2008-05-20, 16:44 ]
Sorki 1000-zł nowa część
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu