Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Co to za luz ?
Witam czy to normalne ze kierownica ma lekkie odgięcia góra dół przy użyciu dotego siły czy powinna być całkowicie sztywno i ani drgnąć . Wydaje mi się , że było tak zawsze , ale teraz zwróciłem na to uwage .
- terms
- Badacz tematu
Masz regulacje kierownicy ?
Jak masz to odkrec obudowe kierownicy i plastiki pod nia i tam masz srudby i zobacz czy nie maja luzu
Jak nie maja luzu a kiera dalej ma luz to znaczy ze masz juz wyrobiony krzyzak
Bez regulacji kierownicy nie ma tych srub i wtedy za luz tez moze byc winien krzyzak
Jest on nad pedalem sprzegla
Jak masz to odkrec obudowe kierownicy i plastiki pod nia i tam masz srudby i zobacz czy nie maja luzu
Jak nie maja luzu a kiera dalej ma luz to znaczy ze masz juz wyrobiony krzyzak
Bez regulacji kierownicy nie ma tych srub i wtedy za luz tez moze byc winien krzyzak
Jest on nad pedalem sprzegla-

K@mil - POMOCNIK

No poprostu da sie lekko poruszyc w gore kierownica nic mi nie szfankuje jezeli chodzi o jazde , ale ja lubie zadbać o wszystkie szczegóły wiec zapytałem najlepiej sprawdze sobie to u szfagra czy tez tak ma dla pewności .
- terms
- Badacz tematu
Witam. Co do tych luzów to chciałem się zapytać o coś a mianowicie kilka dni temu tak przy obracaniu kierownicą zaczęło coś stukać (regularne stuki) i kierownica dostała straszny luz delikatnie po skosie góra-dół... przeraziłem się bo były to b.głośne styki. I po pewnym czasię problem ustąpił... Czy to była wina jakiegoś krzyżaka czy co??? Czy ktoś wie co to było? Z góry dzięki 

-

sebastianoo20 - Czytacz
• Strona 1 z 1