witam moj golfik III jest bez wspomagania i tu moje pytanko
jak jade to kierownica w lewo i w prawo ma dosyc duzy luz , dopiero jak mocniej skrece to samochod reaguje, i jak mam ten luz i sa dziury czy cos to mi lekko kierownica na boki lata, czuc te drgania itp
co to moze byc?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Prawdopodobnie luzy na maglownicy. Tak więc magiel do wymiany. I kto Ci tą zbieżność robił skoro niby wszystko ok? Gdyby diagnosta przepuścił Cię przez ścieżkę to na bank by wyszło że masz luzy w kolumnie. Coś tu ściemniasz kolego.
I po raz ostatni upominam. Używaj szukajki.
I po raz ostatni upominam. Używaj szukajki.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
więc tak:
gdy jadę i puszcze kierownice samochod jedzie idealnie po lini prostej. wszystko jest elegancko bo ani troche nie zbacza z kursu
chodzi o to ze po prostu mam luz na lewo i prawo i dopiero po mocniejszym skrecie zaczyna reagowac. i w dziurach wlasnie ten luz jest uciazliwy bo lata leciutko kierownica
magiel nie idzie jakos naprawic ? tylko nowa/uzywana?
ostrzegam ze mam do wymiany lewa koncowke drazka nie wiem czy to ma wplyw?
[ Dodano: 2013-07-09, 11:04 ]
odswiezam
gdy jadę i puszcze kierownice samochod jedzie idealnie po lini prostej. wszystko jest elegancko bo ani troche nie zbacza z kursu
chodzi o to ze po prostu mam luz na lewo i prawo i dopiero po mocniejszym skrecie zaczyna reagowac. i w dziurach wlasnie ten luz jest uciazliwy bo lata leciutko kierownica
magiel nie idzie jakos naprawic ? tylko nowa/uzywana?
ostrzegam ze mam do wymiany lewa koncowke drazka nie wiem czy to ma wplyw?
[ Dodano: 2013-07-09, 11:04 ]
odswiezam
- terrabith12345
- Czytacz
• Strona 1 z 1