Moi drodzy!Czy airbag z obecnej kierownicy można przełożyć (zamienić) do kupionej używanej kierownicy.Na OLX sprzedają niby wszystko sprawne a potem kłopoty!!!Czy bez problemów będzie sprawna (nowa) kierownica z moim airbagiem? 
Moderator: Moderator
Moi drodzy!Czy airbag z obecnej kierownicy można przełożyć (zamienić) do kupionej używanej kierownicy.Na OLX sprzedają niby wszystko sprawne a potem kłopoty!!!Czy bez problemów będzie sprawna (nowa) kierownica z moim airbagiem? 

Czym tanio zregenerować wygląd kierownicy.Jest obszyta skórą jak było auto kupione.Miałem założony pokrowiec skórzany na koło kierownicy ale zdjąłem - kolega poradził żeby usunąć bo policja może ukarać 200 zł.Pokrowce nie są stabilne?!!!Teraz widać obtarcia i nie błyszczy się jak nowa. 

Może nie najlepsze - taki telefon...!?Jest na allegro zestaw SAPHIR krem+ RENOMAT ale to koszt prawie 80 zł. z wysyłką.Tańsze same kierownice kompletne i w lepszym stanie jak moja - zastanawiam się czy kupić.Tylko chodzi o ten airbag do wymiany(musi być sprawny)żeby kontrolka zgasła.
!
fosfor4 napisał(a):[Tylko chodzi o ten airbag do wymiany(musi być sprawny)żeby kontrolka zgasła.!
fosfor4 napisał(a):żeby kontrolka zgasła.!

fosfor4 napisał(a):żeby kontrolka zgasła.!

fosfor4 napisał(a):Gesiu_15, Cześć.Może źle napisałem.Narazie jest ok.Ale chodzi o kontrolkę po wymianie kupionej "niby sprawnej" kierownicy żeby nie wyświetlała błędu.Bo airbag sprawny z obecnej kierownicy chcę wymienić w kupionej.Przepraszam za złe opisanie całej sytuacji.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości