wsiadłem do auta ciągne za ręczny a tam luz (jeden zacisk z tyłu nie działa, ręczny mam na 1 kole). Jest możliwe że zaciski się zepsuły w pozycji zaciśniętej i tak zostaną? czy może raczej linka ręcznego zamarzła ( auto stało z 2h na mrozie z zaciągniętym ręcznym)Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zakleszczone szczęki na tarczy POMOCY!
Dziś jadąc ze szkoły zatrzymałem się na chwile i wysiadłem z samochodu. Przechodząc obok moją uwage zwróciło strzelanie w tylnym kole. Zbliżyłem siędo koła dotknołem felgi a ta była ciepła
wsiadłem do auta ciągne za ręczny a tam luz (jeden zacisk z tyłu nie działa, ręczny mam na 1 kole). Jest możliwe że zaciski się zepsuły w pozycji zaciśniętej i tak zostaną? czy może raczej linka ręcznego zamarzła ( auto stało z 2h na mrozie z zaciągniętym ręcznym)
wsiadłem do auta ciągne za ręczny a tam luz (jeden zacisk z tyłu nie działa, ręczny mam na 1 kole). Jest możliwe że zaciski się zepsuły w pozycji zaciśniętej i tak zostaną? czy może raczej linka ręcznego zamarzła ( auto stało z 2h na mrozie z zaciągniętym ręcznym)-

$kubi - Gaduła
mi odpuściło przez noc w ciepłym garazu, a na wiosne musze przeczyścić wszystkie zaciski zeby się nie zacinały
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Czyli to raczej mróz? Kurde nie mam ogrzewanego garażu
ale śnieg pod autem zawsze w nim puszcza to to może też puści... bardzo na to licze
[ Dodano: 2008-01-04, 21:33 ]
W zasadzie na całym samochodzie śnieg stopniał a hamulec jak trzymał tak trzyma
jutro z rana do szkoły muszę sie dostać co tu robić?
sory za nowy post ale jak chciałem edytować to nie mogłem wysłać
ale śnieg pod autem zawsze w nim puszcza to to może też puści... bardzo na to licze [ Dodano: 2008-01-04, 21:33 ]
W zasadzie na całym samochodzie śnieg stopniał a hamulec jak trzymał tak trzyma
jutro z rana do szkoły muszę sie dostać co tu robić?
sory za nowy post ale jak chciałem edytować to nie mogłem wysłać

-

$kubi - Gaduła
nie da nic
Jezeli one stoja to musisz rozebrac i sprawdzic prowadnice czy np sie ruszaja jak nie to pedz do sklepu po nowe i palnik bo slyszalem ze inaczej zalkeszczonych sie nie wyciagnie.Nie martw sie tez mam ten problem.
Jezeli one stoja to musisz rozebrac i sprawdzic prowadnice czy np sie ruszaja jak nie to pedz do sklepu po nowe i palnik bo slyszalem ze inaczej zalkeszczonych sie nie wyciagnie.Nie martw sie tez mam ten problem.

-

uli - Badacz tematu
• Strona 1 z 1