Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
vr6 od czego pompa bez ABS-u?
Witam, tak jak w temacie, jako że w mojej vr-ce jest ABS pierwszej generacji, to postanowiłem się go pozbyć, teraz moje pytanie, od czego pompa podpasuje pod serwo z vr, przymierzałem z 1.8, ale nie pasuje na rozstaw śrub w serwie, ewentualnie czy w oryginalnej pompie z vr która ma tylko dwa wyjścia, można założyć jakiś rozgałęźnik i rozdzielić przewody na poszczególne koła?
-

krzywy - Czytacz
Po co wymieniac pompe
odepnij abs ( bezpiecznik czy przekaznik ew wtyczka z kompa absu) i po sprawie bedzie dzialac jak zwykly hamulec.
odepnij abs ( bezpiecznik czy przekaznik ew wtyczka z kompa absu) i po sprawie bedzie dzialac jak zwykly hamulec.-

murgen - Gaduła
Tak wiem, to już mam całe rozebrane, tylko po rozebraniu została mi sama pompa która ma tylko dwa wyjścia, czy mogę pod jedno wyjście podłączyć przód i podzielić na lewe i prawe koło i to samo z tyłem, jedno wyjście, rozgałęźnik i podzielenie na prawe i lewe koło?
-

krzywy - Czytacz
Wszystko mozna, tylko czy to ma sens
na tyle nie zapomnij o korektorze sily hamowania. Chociaz mi to przypomina porady dla wisielca " jaka linke kupic na petle zeby za bardzo nie obcierała szyji"
abs w zimie ratuje, w lecie na sliskim w sumie tez. Ja bym wolal jednak szukac pompy z abs i miec sprawny.
na tyle nie zapomnij o korektorze sily hamowania. Chociaz mi to przypomina porady dla wisielca " jaka linke kupic na petle zeby za bardzo nie obcierała szyji"
abs w zimie ratuje, w lecie na sliskim w sumie tez. Ja bym wolal jednak szukac pompy z abs i miec sprawny.-

murgen - Gaduła
abs zajmuje mi za dużo miejsca w komorze
auto budowane od podstaw, więc za dużo nie na jeździ w tym sezonie, na pewno nie zobaczy deszczu ani śniegu
murgen napisał(a):abs w zimie ratuje, w lecie na sliskim w sumie tez. Ja bym wolal jednak szukac pompy z abs i miec sprawny.
auto budowane od podstaw, więc za dużo nie na jeździ w tym sezonie, na pewno nie zobaczy deszczu ani śniegu

-

krzywy - Czytacz
• Strona 1 z 1