Witam.
Podczas wcisniecia pedału hamulca, z przedniego lewego koła słychać szuranie głośne, kiedy puszczam pedał jeszcze przez jakiś czas szura, tak jakby cylinderek nie odbijał. Czy możliwe ze klocki się kończą? czy cylinderek nie działa. Jak poznać że klocki są zurzyte?? Czy to może być zurzyta tarcza?? jak się do tego zabrać. Dziekuje za pomoc.
Ps. pózniej wstawie zdjęcie
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
podepnę sie pod temat . gdy jade i hamuje z tyłu słychac specyficzny dzwięk pusczam hamulec i nie słychac . co to może byc? mam z tyłu bębny sprawdzane były te 'sZczęki" i jescze są w miare dobre.
i czy z tyłu też jest jakies łożysko ? bo mi wyje cos podczas jazdy a nie wiem co ,a wizualnie jest wszystko w porządku
POMÓŻCIE
i czy z tyłu też jest jakies łożysko ? bo mi wyje cos podczas jazdy a nie wiem co ,a wizualnie jest wszystko w porządku
POMÓŻCIE

,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
mój golfik-
-

PREMIER - Badacz tematu
PREMIER, są z tyłu łożyska. Jak wyje to wymień z obu stron.
Być może coś nie odbija do końca i dlatego tak się dzieje. Szczęki sprawdzałeś a czy sprawdziłeś czy cylinederki płynnie chodzą ręczny odbija?
Być może coś nie odbija do końca i dlatego tak się dzieje. Szczęki sprawdzałeś a czy sprawdziłeś czy cylinederki płynnie chodzą ręczny odbija?
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
mój tata sprawdzał to mówi ze ręczny odbija cylinderki chodzą .
łozysko to moze jutro podjedzie i sie kupi nowe i założy bo wkorza to jak wyje strasznie.
[ Dodano: 2013-11-21, 21:36 ]
panowie jeszcze sie zapytam
jakiej firmy łożyska kupic
i gdzie??
bo w sklepie niedaleko mnie są za 50 zł do obu stron już komlet . podejrzewam ze chinole
. jak poradzicie?
łozysko to moze jutro podjedzie i sie kupi nowe i założy bo wkorza to jak wyje strasznie.
[ Dodano: 2013-11-21, 21:36 ]
panowie jeszcze sie zapytam
jakiej firmy łożyska kupic
i gdzie??
bo w sklepie niedaleko mnie są za 50 zł do obu stron już komlet . podejrzewam ze chinole
. jak poradzicie?,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
mój golfik-
-

PREMIER - Badacz tematu
• Strona 1 z 1