i ew moglby zdac relacje czy duzo kombinowania czy moze pasuje w miare normalnie
interesuje mnie rowniez czy jest efekt w postaci poprawy hamulcow? autko to golfik III 1,9 GT tdi 1z koncowka 95rModerator: Moderator
i ew moglby zdac relacje czy duzo kombinowania czy moze pasuje w miare normalnie
interesuje mnie rowniez czy jest efekt w postaci poprawy hamulcow? autko to golfik III 1,9 GT tdi 1z koncowka 95r
przemo napisał(a):gdyby chciał zmienić na 280mm to musi cała zwrotnicę bo teraz na tarczach 256 ma cztery otwory a na 280 są pięć otworów po drugie inny chyba jest sworzeń i końcówka pod zwrotnice na hamulce 280mm

Snejk18 napisał(a):Tylko, że przy przesiadce z 236mm trzeba też zmienić zacisk i nie wiem czy nie serwo na większe...
, z 239 żeby przeskoczyć na 280 trzeba wymienić też zwrotnice albo na 256 albo 280 bo z 239 są inne i zaciski z 256 czy 280 nie podejdą

trzeba brać tysiąca do kieszeni, i szukać to co wszystko jest potrzebne a planów na ten sezon jest dużo 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości