Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Świeci się kontrolka recznego. Pomocy !
Witam dzis wyjalem zarowke z kontrolki od abs i mam taki problem ze teraz swieci mi sie kontrolka od recznego,nawet gdy teraz wloze ta zarowke to i tak sie swieci kontrolka recznego.ale gdy odlacze cala kostke od kontrolek abs i poduszek to jest ok. Moze mozna jakos kable zmostkowac ? Sa 3 kable od abs i 3 kable od poduszek. Prosze o pomoc bo sprzedaje auto i nie chce zebysie co kolwiek swiecilo.
- Piekal
- Badacz tematu
Napraw a nie kogoś chcesz uraczyć prowizorką. A jak komuś sie coś stanie to co zrobisz?
Sprawdż poziom płynu hamulcowego, i czujnik od dżwigni ręcznego.
Jak nie podłacz pod Vaga i zobacz co nie tak jest.
Sprawdż poziom płynu hamulcowego, i czujnik od dżwigni ręcznego.
Jak nie podłacz pod Vaga i zobacz co nie tak jest.
- muchomorek165
- Czytacz
Zmostkowanie głupiej lampki zajmuje więcej czasu niż zmiana tego głubiego czujnika przy kole. Sprawdz na vagu który. To kosztuje 35zł ew podpięcie do kompa jak nie potrofisz 20zł. Jak sprzedajesz z usterką to lepiej żeby nowy właścicel o niej wiedzał bo jak sie skuma, że ją tak perfidnie zamaskowałeś może kazać ci ja usunąć lub odstąpić od umowy ( chyba, że w umowie zaznaczysz, że nie ponosisz odpowiedzialności za wady ukryte mogące się ujawnić podczas eksploatacji pojazdu 

Ostatnio edytowano 11 sty 2014, o 09:39 przez Kacper Zych, łącznie edytowano 1 raz
- Kacper Zych
- Czytacz
napraw raz a porządnie a nie jakaś prowizorka, wyniesie Cie to pewnie parę złotych a przynajmniej będziesz spał spokojnie i nie myślał o tym czy nowy właściciel już przypakował w drzewo czy jeszcze nie.
moja maszyneria - http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-fisz ... htm#417521
- fiszerman
- Czytacz
• Strona 1 z 1