Witam, ostatnio zmieniałem Linki,-Szczęki łożyska i bębny ... i mam pewien problem ..
Hamulec jest Słaby i dziwny objaw .... pedał mi podskakuje. . . [ myślę ze możne to być krzywa tarcza bo na 2 tyg przed tym jak rozłożyłem auto,- "urwałem" lekko w korzeń prawym kołem... tak ze Fele pogięło delikatnie... co spowodowało ze po ok.. Tyg jazdy opona z niej spadła,- ale co do fel... są nowe opony tez. dodam ze przez ten tydzień nic dziwnego sie nie działo ] i mm taki dylemat. możliwe ze założyłem samo-regulator odwrotnie? z jednej strony ma takiego "pytka" Bolec. który włożyłem w dziurkie z góry szczęki co teraz.. wydaje sie chyba moim błędem .... Czy jednak to możne nie ma znaczenia?
Dodam ze Układ odpowietrzony ale .. weszła w niego mala ilość płynu.. [ miałem wypięte przewód na noc i cały mi uciekł z zbiorniczka. a teraz weszła buteleczka ?. 5oo ml. Gdzie wyczytałem tu na forum ze powinno 750 ml.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Płyn spłynął tylko ze zbiorniczka i przewodu do tego jednego koła, w pozostałych został dlatego mało weszło. Bicie nie jest od regulatora, bardziej prawdopodobne ze tarcza z przodu krzywa. Ciężko przewidywac skąd ten objaw na odległość.
- pablomed
- Members
bicie pół biedy do mechanika podjadę, ale zastanawia mnie ten samo regulator .. powinien on być włożony tym "bolcem" w "Oczko" w szczęce? bo mam b.słabe hamulce naprawdę wiele razy gorzej niz na starych. Patrzałem na fotkie jak ktoś ma to poskładane i miał tym cyplem włożone go w stronę zewnętrzną .. i może przez to .?
ja mam odwrotnie.. i pewnie blokuje to prace całego regulatora, czyż nie?
ja mam odwrotnie.. i pewnie blokuje to prace całego regulatora, czyż nie?
- MTi
- Badacz tematu
Kiedys tez mialem taki dylemat
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=240602
Hamulce dzialaja prawidlowo, na stacji diagnostycznej zawsze biora rowna.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=240602
Hamulce dzialaja prawidlowo, na stacji diagnostycznej zawsze biora rowna.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
• Strona 1 z 1