Panowie mam taki problem, ze swoim gofrem, mianowicie zaciski z tyłu juz sa do bani reczny nie odbija, mało tego jeszcze płyn ucieka I teraz czy kupic nowe zaciski w granicy 270-290 zł czy regenerowane za 240??? z gwarancja gosciu sie ogłasza na allegro?? Prosze o wasze zdanie .
A daj spokój, po co tylke kasy, na szrocie za stówkę takie zaciski dostaniesz, najwyżej gumki sobie sam zmienisz za 2 dychy, a jedyna istotna rzecz to żeby ośka dźwigni ręcznego była dobra, czyli bez nadmiaru korozji, co sprawdzisz biorąc do ręki i sprawdzając czy lekko chodzi i czy niema luzów na boki
Postaw sobie pierwsze pytanie Jak dlugo bedziesz jezdzil golfem czy moze miesiac czy rok dwa a moze az do konca jak sie rozleci...
a pozniej odpowiedz na pytanie przeciez to sa hamulce hmm chce zyc ...
Moim zdaniem jak zamierzasz jezdzic nim dluzej to kup nowe.. jak krótko to kup jakies uzwane na szrocie ale tam nigdy nie wiadomo. moga byc dobre a po zimie moga byc juz w takim stanie jak Twoje...
Nie no golfe bede jeżdził troche napewno dwa lata moze dłużej a na szrocie to juz kupiłem i kicha była.....Ogólnie mam zamiara zrobic remont generalny goferka.