Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pytanie mam
dlaczego podczas jazdy od czasu o czasu zapala mi sie kontrolka od chamulca recznego a dzwignia jest opuszczoma do konca??
- pirlo
- Czytacz
Na to pytanie odpowie PiJey bo miał to samo
nie miał tylko ma nadal...
albo konczą się klocki, albo mało płyny hamulcowego, albo zwarcie gdzieś w przewodach od czujnika poziomu płynu lub ręcznego
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Najpier proponowałbym żebyście spojrzeli na kabelki lub samą płytke od zegarów ,może jakaś ścieżka jest lekko starta lub zabrudzona ... potem patrzeć na klocki. Bo niski poziom płynu raczej niedaje efektu świecenia się kontrolki. Przynajmniej nie u mnie 

-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dla ciekawości powiem ze u mnie ona mryga, do 3 tys obr/min nie świeci, potem mryga a powyżej 4 świeci cały czas
napoczatku się cykałem, ale teraz się przyzwyczaiłem i czekam na wiosne jak wymienie klocki i tarcze to cos z tym zdziałam
napoczatku się cykałem, ale teraz się przyzwyczaiłem i czekam na wiosne jak wymienie klocki i tarcze to cos z tym zdziałamMoje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jak w moim poprzednim Golfie uciekał mi płyn hamulcowy przez cylinderek w bębnie, to w końcu tez kontrolka ręcznego zaczęła mi mrugać, po uzupełnieniu płynu przestała.
-

virus_wrona - Badacz tematu
thx za wszystkie informacje!!! zapewne to okladziny z tylu bo przez jakis czas słyszałem tarcie w lewym tylnym kole jakby metal o metal podczas chamowania ale chcialem to zrobic wiosna nie mam kanalu a zimno jest, teraz nie mam wyboru:) pozdro 4@LL!!!
- pirlo
- Czytacz
• Strona 1 z 1