Zmieniłem w swoim golfie amorki na obniżające itp zrobiłem jakoś wczoraj 200km+ i było spoko później gdy jechałem na miasto przy raptownym dodaniu gazu coś trze od strony kierowcy amor się nie przestawił itp itd nwm co to może być patrzyłem wszystko jest dobrze moim zdaniem.Kumpel mówi że to może być przeciw waga na półosi
PS.Nie mam zbieżności to też może być przez to ? Dodam tylko że lekko ściąga i jutro chcę jechać na zbieżność.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Banita95 - Members
- Rocznik: 99
- Silnik: 2.3
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Banita95 napisał(a):PS.Nie mam zbieżności to też może być przez to ? Dodam tylko że lekko ściąga i jutro chcę jechać na zbieżność.
Banita95 to pierwsze co powinieneś zrobić po wymianie zawiechy
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jacy wy jesteście zabawni ... złożyłem golfa w piątek wieczór więc diagnosta był zamknięty .. jutro pojade. Dziwne jest to że dopiero po 200km tak się zrobiło 

-

Banita95 - Members
Chcesz aby Co ktoś pomógł a teraz piszesz że jesteśmy zabawni
Pamiętaj że ustawienie zbieżności to podstawa po zmianie zawiechy . Ja gdy zmieniałem gwint to zrobiłem sobie taki negatyw na kole ze opona tarła o gwint 
Pamiętaj że ustawienie zbieżności to podstawa po zmianie zawiechy . Ja gdy zmieniałem gwint to zrobiłem sobie taki negatyw na kole ze opona tarła o gwint 
VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
patrolfak, Nie no rozumiem wszystko tylko ja miałem to ogarnąć jak golfa złożyłem o 21
jutro pojadę do diagnosty i niech robi 
jutro pojadę do diagnosty i niech robi 
-

Banita95 - Members
• Strona 1 z 1