Witam mam problem z twardym pedałem hamulca w golfie 3 1,9 tdi afn, wydaje mi się że przyczyną może być nie podłączony przewód podciśnienia który zaznaczyłem na zdjęciu prosił bym wskazanie miejsca gdzie należy go wpiąć.
Pozdrawiam,
Adrian Zdrodowski
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
W serwo jest wpięte podciśnienie, dzisiaj zatkałem ten przewód śrubą, po tym zabiegu problem zniknął w połowie bo hamuje dobrze ale przewód dalej jest nie wpięty tam gdzie należy.
[ Dodano: 2013-12-03, 18:30 ]
Up
I co nikt nie wie gdzie ten kabel powinien iść
[ Dodano: 2013-12-03, 18:30 ]
Up
I co nikt nie wie gdzie ten kabel powinien iść

- bigmoo
- Berbeć
Dzień dobry .
Mam ten sam problem od trójnika wychodzi przewód i nie wiem gdzie powinien być podłączony . Postaram się zrobić zdjęcia jak to u mnie wygląda , jestem nowym użytkownikiem forum jak i golfa proszę o pomoc w zlokalizowaniu miejsca gdzie powinien być wpięty ten przewód.
Na razie jest luzem w komorze silnika i jak silnik jest uruchomiony to zasysa powietrze cały czas sycząc.
[ Dodano: 2014-03-24, 19:43 ]
dokładam fotki
Mam ten sam problem od trójnika wychodzi przewód i nie wiem gdzie powinien być podłączony . Postaram się zrobić zdjęcia jak to u mnie wygląda , jestem nowym użytkownikiem forum jak i golfa proszę o pomoc w zlokalizowaniu miejsca gdzie powinien być wpięty ten przewód.
Na razie jest luzem w komorze silnika i jak silnik jest uruchomiony to zasysa powietrze cały czas sycząc.
[ Dodano: 2014-03-24, 19:43 ]
dokładam fotki
Ostatnio edytowano 24 mar 2014, o 20:20 przez mk 3 variant, łącznie edytowano 1 raz
- mk 3 variant
- Berbeć
• Strona 1 z 1