kierownicza, potem tulejki wachaczy, potem koncowki drażków, i jak sie okazalo problem pozostal. Prosze was o jakakolwiek pomoc, z gory dziekuje.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z układem kierowniczym !!!
Witam, potrzebuje pomocy. Moj problem polega na tym ze gdy jade saochodem po nierownosciach calym autem wtedy tak zarzuca, niby jade prosto a samochod zachowuje sie jak statek na wodzie, lekko nim zachwieje i potem znow dobrez. Bylem z tym u mechanika i stwierdzil ze trzeba wyminic przekładnie
kierownicza, potem tulejki wachaczy, potem koncowki drażków, i jak sie okazalo problem pozostal. Prosze was o jakakolwiek pomoc, z gory dziekuje.
kierownicza, potem tulejki wachaczy, potem koncowki drażków, i jak sie okazalo problem pozostal. Prosze was o jakakolwiek pomoc, z gory dziekuje.- mncierlak
- Berbeć
mncierlak miałem coś podobnego że auto mi delikatnie zażucało ale tyłem czułem jak na zakręcie była jakaś dziura lub jechałem po nieruwnym bruku to mi jakby tył samochodu pływał pojechałem na przegląd i okazało sie że to są wybite na tylnym wachaczu tuleje metalowo-gumowe
-

marko1967 - Members
• Strona 1 z 1