Witam. Mam taki problem, że podczas jazdy (mam wrażenie że to wspomaganie) z przodu samochodu wydają się dziwne dźwięki, jakieś szuranie, wycie, prędkość nie ma znaczenia, ustępuje przy naciśnieciu pedału hamulca, bądź skręcenia kierownicą. Poradźcie co to może byc bo ja już na prawde nie mam pojęcia..
Dzieki, Adrian.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jeśli na postoju i przy włączonym silniku nie masz tego efektu ,tylko podczas jazdy to są dwa podejrzenia mianowicie : łożysko lub jak MTi napisał wina klocków . To masz do sprawdzenia 

-

pietrasiak2 - Members
Witam żeby nie zakładac nowego tematu napisze od kolegi
, sprawa wygląda następująca. dwa miesiące temu zalożyłem nowe tarcze wentylowane,nawiercanie do Venta 1.9D CL, tydzien temu miałem wypadek,siła była dośc mocna, więc przełożyłem tarcze i klocki do mojego golfa,przyszła pora na jazdę próbną no i tu patent...strasznie szura szczególnie przy hamowaniu czyżby felgi sie pokrzywiły?? czyżby wina klocków
, sprawa wygląda następująca. dwa miesiące temu zalożyłem nowe tarcze wentylowane,nawiercanie do Venta 1.9D CL, tydzien temu miałem wypadek,siła była dośc mocna, więc przełożyłem tarcze i klocki do mojego golfa,przyszła pora na jazdę próbną no i tu patent...strasznie szura szczególnie przy hamowaniu czyżby felgi sie pokrzywiły?? czyżby wina klockówJestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1