siemka
w moim golfie na tylnej osi mam hamulce tarczowe. musze wymienic jeden zacisk (reczny nie odbija) chcialem sie dowiedziec czy do wersji GT (1.8 ABS) pasuja zaciski od wersji GTI (2.0)??
z gory dziekuje za odpowiedz
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
PILNE!!!! zaciski tylnie
Ostatnio edytowano 24 maja 2009, o 21:39 przez strzeliniasty, łącznie edytowano 1 raz
-

strzeliniasty - Members
-

SYLWEEQ79 - Members
pewnie już po ptokach ale naskrobię tylko, że te zaciski są do uratowania.
wiem bo robiłem trzy. największy problem jest z tą ośką, która uruchamia ręczny, jeśli nie jet mocno wyżarta przez rudą w miejscu wchodzenia w zacisk to będzie jak nowy
wiem bo robiłem trzy. największy problem jest z tą ośką, która uruchamia ręczny, jeśli nie jet mocno wyżarta przez rudą w miejscu wchodzenia w zacisk to będzie jak nowy

daj Panie nisko i szybko
-

moher - Czytacz
pablomed napisał(a):i robi się problem
co nie znaczy, że nie można go przeskoczyć. prawdopodobnie chodzi ci o to, że po wyczyszczeniu tego całego syfu i rudej, z zacisku w tym miejscu zaczyna wyciekać płyn
można spróbować założyć ciut większy oring niż jest w zestawie naprawczym (raz się powidło) lub wypełnić ubytki na ośce klejem. trochę później jest zabawy z doszlifowaniem nadmiaru kleju ale da się to zrobić

daj Panie nisko i szybko
-

moher - Czytacz
• Strona 1 z 1