Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
osłony tarcz
Siema mam pytanie mianowicie mam z tyłu tarcze teraz ale przy zakupie belki miałem pogiete te osłony tarcz wiec zamotowałem wszystko bez osłon a teraz pytanie czy moge tak smiało śmigać czy sa one potrzebne do czegoś 

-

jasiu0997 - Members
Ich specjalistyczny kształt powoduje że powietrze jest "łapane" spod nadwozia i kierowane na tarcze w celu ich ochłodzenia, Golf ma taką konstrukcję zawieszenia z tyłu że bez tego powietrze omija wewnętrzną część koła i jedyne chłodzenie odbywa się od zewnątrz felgi. Ale jeżeli nie jeździsz za ostro to nic się nie powinno stać
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Przede wszystkim to jak nazwa mówi ma to osłaniać przed zabrudzeniem i dużo to daje .W szczególności dla zacisków bo mogą "stanąć" .
Podejrzewam też , że na przeglądzie nie przejdzie ten numer .

Podejrzewam też , że na przeglądzie nie przejdzie ten numer .

-

pietrasiak2 - Members
fuck... to musze kupić 2 osłony tylko gdzie skoro nikt nigdzie niema na sprzedaż 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Bardzo się pogieły ?czy uchwytów nie ma może młotkiem byś to podklepał i podejrzewam , że na szrocie to osobno nie sprzedają ....chyba pomyśl
?

?

-

pietrasiak2 - Members
powyginane i w sumie tam juz srednio jest do czego przykręcić
tak bym jeszcze klepal
u mnie na szrocie niema, moze u Was sa
jakbyście coś wiedzieli dajcie znać bo kupie napewno, na allegro sa http://allegro.pl/oslona-tarczy-vw-golf ... 73386.html tyle ze troszku drogo...
bo w sumie myslałem zeby założyć bez tych osłon ale kurcze czy tam syf i wgl nie bedzie miał wpływu na klocki, tracze badz zacisk
tak bym jeszcze klepal
u mnie na szrocie niema, moze u Was sa
jakbyście coś wiedzieli dajcie znać bo kupie napewno, na allegro sa http://allegro.pl/oslona-tarczy-vw-golf ... 73386.html tyle ze troszku drogo...
bo w sumie myslałem zeby założyć bez tych osłon ale kurcze czy tam syf i wgl nie bedzie miał wpływu na klocki, tracze badz zacisk

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
chodzi o to ze nie lubie takich rzeczy robić w aucie, wole mieć tak jak fabryka zrobiła 

Mój Concept
-

jasiu0997 - Members
jasiu0997, tu masz numery 191615611D oraz 191615612B w tym sklepie są po 83.90 http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
albo szukaj na szrocie. Musisz je mieć, chłodzenie to akurat bajeczka w tym wypadku, wręcz przeciwnie - ale muszą być żeby czysto było
albo szukaj na szrocie. Musisz je mieć, chłodzenie to akurat bajeczka w tym wypadku, wręcz przeciwnie - ale muszą być żeby czysto było
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1