Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kontorlka klockow
Panowie mam golfa gt..pali mi sie kontrolka zuzuycia klockow......z tyłu wlozylem nowe klocki....i nie widzlame tam zandych kabli...a chyba powinny byc taki kabel ze dojdzie do tarczy i zapla sie a tam nic nie ma....z prozdu za to mam jeszcze duzo klocka i nie wymienialem...o co tu lata????moze ktos wie jakies fotki lub cos???
- Sebastian1988
- Czytacz
z tyłu nie ma czujników.Tylko przednie hamulce mają czujnik nadmiernego zużycia.Widocznie któryś klocek hamulcowy(wewnętrzny) już jest zdarty i sie świeci kontrolka.Z zewnątrz moze to wyglądac ze jest duzo klocków.Obejżyj dobrze klocki wewnętrzne i zewnętrzne minimalna grubość całego klocka razem z blacha wynosi 7 mm.Jeśli chociaż jeden masz zdarty to musisz wymienić komplet.
- KristoF
- Members
To nie can nie ma magistrali i sterownika szyny takie rzeczy jak lampka klocków działają na zwarcie z masą i nie zapisuje się błąd bo zwyczajnie nie ma gdzie się zapisać 

VW Power
-

Reiven - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

marcinkoz2910 - Members
fabia to juz inne rozwiazanie....to jasne ze trzeba kasowac...Sebastian1988, a ty sprawdź instalacje.bo mógł gdzieś sie kebel przerwac i tez moze ci swiecić kontrolka...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1