Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klocki i tarcze Mikoda
Szukam info od osób, które miały założone tarcze i klocki Mikoda. Mam zamiar kupić tarcze wentylowane nawiercane i nacinane Mikoda 0215 i klocki Mikoda 70215. Zastanawiam się czy warto kupić akurat te czy dołożyć do czegoś lepszego? Nie miałem nigdy styczności akurat z tą firmą więc szukam jakiś informacji 

-

hellaflush - Gaduła
Drugi rok jeżdżę na tych tarczach, wyrwałem za śmieszne pieniądze. Dużo nie jeździłem ale za to stygły tylko w garażu
Założone miałem klocki ATE, aż nie mogłem wyjść z podziwu że tak długo na jednych klockach jeżdżę.
Ale za to jak na jeden komplet klocków to trochę za dużo tej tarczy zniknęło... I zaczęły pojawiać się pęknięcia przy nawiertach. Jak nie zapomnę to wrzucę zdjęcie 
Założone miałem klocki ATE, aż nie mogłem wyjść z podziwu że tak długo na jednych klockach jeżdżę.
Ale za to jak na jeden komplet klocków to trochę za dużo tej tarczy zniknęło... I zaczęły pojawiać się pęknięcia przy nawiertach. Jak nie zapomnę to wrzucę zdjęcie 
- Asfalt
- Berbeć
hellaflush, Mikody kupuj tarcze + klocki są świetne
Troszkę mniej znane ale też bdb Bozarto + klocki TRW i auto staje w miejscu
Te tarcze i klocki są bardzo dobrego wykonania . Troszkę tańsze ale tylko wentylowane to ATe + klocki ATe .
Kolega miał Mikody i po pół roku jazdy były minimalne ślady zyżyca jak i tarczy i klocków .
Te tarcze i klocki są bardzo dobrego wykonania . Troszkę tańsze ale tylko wentylowane to ATe + klocki ATe .
Kolega miał Mikody i po pół roku jazdy były minimalne ślady zyżyca jak i tarczy i klocków .
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jeździłem na takim zestawie Mikody tylko w Oplu Calibrze. Moje pierwsze testowne hamowanie ze 100km/h i myślałem, że zęby zostawię na kierownicy
Jak najbardziej polecam. Dobra jakość za przyzwoite pieniądze
Zrobiłem na nich około 20kkm i nie zauważyłem zbytnio oznak zużycia oprócz klocków.
Jak najbardziej polecam. Dobra jakość za przyzwoite pieniądze
Zrobiłem na nich około 20kkm i nie zauważyłem zbytnio oznak zużycia oprócz klocków.- szati
- Berbeć
• Strona 1 z 1