jakie klocki musze kupic? Nie ukrywam że jest to moje pierwsze auto i jestem zielony w tym temacie.. Słyszałem tez ze wymieniając klocki, najlepiej wymienic wszystkie? I przod i tyl? I oprocz tego, najprawdopodobniej mam zerwana linke od recznego, i caly czas swieci mi sie kontrolka ze reczny jest zaciagniety, czy swiecaca sie kontrolka jest spowodowana tym ze nie dziala? Czy to cos innego?? Bardzo proszę o pomoc..Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klocki hamulcowe i hamulec ręczny
Musze wymienić klocki hamulcowe z tyłu, (Golf 3 1.
jakie klocki musze kupic? Nie ukrywam że jest to moje pierwsze auto i jestem zielony w tym temacie.. Słyszałem tez ze wymieniając klocki, najlepiej wymienic wszystkie? I przod i tyl? I oprocz tego, najprawdopodobniej mam zerwana linke od recznego, i caly czas swieci mi sie kontrolka ze reczny jest zaciagniety, czy swiecaca sie kontrolka jest spowodowana tym ze nie dziala? Czy to cos innego?? Bardzo proszę o pomoc..
jakie klocki musze kupic? Nie ukrywam że jest to moje pierwsze auto i jestem zielony w tym temacie.. Słyszałem tez ze wymieniając klocki, najlepiej wymienic wszystkie? I przod i tyl? I oprocz tego, najprawdopodobniej mam zerwana linke od recznego, i caly czas swieci mi sie kontrolka ze reczny jest zaciagniety, czy swiecaca sie kontrolka jest spowodowana tym ze nie dziala? Czy to cos innego?? Bardzo proszę o pomoc..- szynszylek95
- Berbeć
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8 AAM
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Re: Klocki hamulcowe i hamulec ręczny
Jak się nie znasz to jedź do sklepu i Ci wybiorą po VINie i po sprawie
, linkę też możesz wymienić samemu, jak masz z tyłu tarcze to sprawdź w jakim stanie i wymień, w bębnach jest inna sprawa i chyba nie dasz rady samemu 
, linkę też możesz wymienić samemu, jak masz z tyłu tarcze to sprawdź w jakim stanie i wymień, w bębnach jest inna sprawa i chyba nie dasz rady samemu 
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1