jakie klocki prosze o pomoc

Wszytko co zwiazane z układem hamulcowym

Moderator: Moderator

jakie klocki prosze o pomoc

Postprzez Radosny1983 » 9 maja 2008, o 14:59

Mam prosbe zebyscie doradzili mi jakie klocki kupic tzn.zeby byly dobre chodzi o oznaczenie bo to moj pierwszy samochod i klocki mam do wymiany.nie chce zlych kupic co sie nie beda nadawaly.jest to 3 silnik 1.8 benzyna rok 96.jakich szukac na przod i jakich na tyl...nie chodzi mi juz o firme ale to tez przy okazji mozecie dodac.dzieki i pozdrawiam
Avatar użytkownika
Radosny1983
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 maja 2008, o 14:48
Lokalizacja: Radzyń Podlaski

jakie klocki prosze o pomoc

 

Postprzez Adi » 9 maja 2008, o 15:49

FRODO
TRW
VALEO
ATE

jaki model to juz jest rozgraniczenia na numer nadwozia
Adi
 

Postprzez Radosny1983 » 9 maja 2008, o 18:58

ale chodzi mi konkretnie jakie to sa klocki jakie numery zebym zlych nie kupil i jak poznac jakie kupic
Avatar użytkownika
Radosny1983
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 maja 2008, o 14:48
Lokalizacja: Radzyń Podlaski

Postprzez Adi » 9 maja 2008, o 19:03

to jest 75KM ?
Adi
 

Postprzez Jarull » 10 maja 2008, o 23:19

Road House (RH) Przód -213 410 Tył -226310 To jest konkretnie do 1.8.
Avatar użytkownika
Jarull
Czytacz
 
Posty: 102
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 22:33
Lokalizacja: Pruszków

Postprzez Radosny1983 » 12 maja 2008, o 00:02

dokladnie chodzi mi o numery tych klockow ...hamulce tarczowe a ile koni?? nie mam pojecia...66 kw ma tyle wiem.sorki ze taki ciemny jeszcze jestem w tych sprawach :lol:
Avatar użytkownika
Radosny1983
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 maja 2008, o 14:48
Lokalizacja: Radzyń Podlaski

Postprzez czepi » 12 maja 2008, o 21:05

66kW czyli 90 koników.... najprawdopodobniej silnik ABS :)
Avatar użytkownika
czepi
Members
 
Posty: 825
Dołączył(a): 19 lis 2007, o 20:05
Lokalizacja: Cieszyn/Radlin

Postprzez Radosny1983 » 12 maja 2008, o 21:34

no wlasnie nie ma abs
Avatar użytkownika
Radosny1983
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 maja 2008, o 14:48
Lokalizacja: Radzyń Podlaski

Postprzez czepi » 12 maja 2008, o 21:39

nie ma ABS ale silnik o oznaczeniu ABS
Avatar użytkownika
czepi
Members
 
Posty: 825
Dołączył(a): 19 lis 2007, o 20:05
Lokalizacja: Cieszyn/Radlin





Powrót do Układ hamulcowy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron