jak wymienić klocki hamulcowe w golfie 3

Wszytko co zwiazane z układem hamulcowym

Moderator: Moderator

jak wymienić klocki hamulcowe w golfie 3

Postprzez krystian18 » 4 sie 2008, o 11:12

od niedawna jestem włascicielem golfa 3 z 1993r i niewiem jak wymienić klocki hamulcowe
Ostatnio edytowano 10 sie 2008, o 11:03 przez krystian18, łącznie edytowano 1 raz
krystian18
Berbeć
 
Posty: 1
Dołączył(a): 4 sie 2008, o 11:05
Lokalizacja: LASKI

jak wymienić klocki hamulcowe w golfie 3

 

Postprzez arek ryba » 4 sie 2008, o 11:42

http://www.golf3.pl/topics13/vw-golf-3- ... vt2433.htm
w tym linku masz skan książki sam naprawiam - ściągnij sobie a napewno coś ci pomoże. :-D
Avatar użytkownika
arek ryba
Members
 
Posty: 701
Dołączył(a): 24 paź 2007, o 11:24
Lokalizacja: grudusk

Postprzez SotoM » 4 sie 2008, o 17:47

szczerze mówiąc bez obrazy - ale jesli nie masz pojecia o tym nie bierz sie za to bo mozna sobie kłopotów narobic jesli nie masz pojecia -nawet przy wymianie TYLKO klocków. pózniej bedziesz pisał posty co sie dzieje... lepiej wydac te 50zł i mieć to zrobione jak należy.
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
Avatar użytkownika
SotoM
Members
 
Posty: 4053
Dołączył(a): 22 lip 2007, o 12:45
Lokalizacja: Szczecin
Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez Groch367 » 4 sie 2008, o 19:01

SotoM, nie przesadzaj to dziecinna sprawa :lol:

tu masz foto porade http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?=&p=973558
a nie szukaj po książkach ;-)
WSZYSCY MAJĄ GOLFA MAM I JA
Avatar użytkownika
Groch367
Badacz tematu
 
Posty: 301
Dołączył(a): 21 wrz 2007, o 21:14
Lokalizacja: Paczków/Wrocław

Postprzez arek ryba » 5 sie 2008, o 08:32

Groch367 napisał(a):nie przesadzaj to dziecinna sprawa
znam takich co na wynmiane oleju oddają samochód do mechanika :-?
Avatar użytkownika
arek ryba
Members
 
Posty: 701
Dołączył(a): 24 paź 2007, o 11:24
Lokalizacja: grudusk

Postprzez lukas2087 » 8 sie 2008, o 15:14

mi to zajelo pol godz wymienialem klocki na przodzie prosta robota odkrecasz 2 sruby sciagasz tloczek przy klockach sciagasz blaszki i juz masz sciagniete klocki i zakladasz tak samo prosto jak sie sciaga. powodzenia :-D
Łukasz.
Avatar użytkownika
lukas2087
Badacz tematu
 
Posty: 215
Dołączył(a): 19 paź 2007, o 18:21
Lokalizacja: Wroclaw/ Twardogóra


- - -



Powrót do Układ hamulcowy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości