Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak nazywa sie..
Witam sercecznie mam takie pytanie jak nazywa sie czesc która idzie z tylych hamulców pod autem. Bylem na przegladzie auta i diagnosta mial zarzuty to tej części. Neiwiem czy chodzi o jakis reduktor czy stabilizator prosze o pomoc dziekuje i pozdrawiam
- pawelmiko3
- Berbeć
moze mówił- korektor siły hamowania...
bo najczęsciej do tego sie czepiaja diagnosci na przegladzie...
bo najczęsciej do tego sie czepiaja diagnosci na przegladzie...-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Bardzo możliwe jest że mówił właśnie o tym korektorze sieły hamowiania. A nie orientujecie sie ile takie cos moze kosztować. Ja posiadam golf III 1,9 TD 93'
- pawelmiko3
- Berbeć
Powiedział mi że mam bardzo słabe tylne hamulce, a pozatym to mam do wymiany tłoczki z tyłu ponieważ ciekną mi. Zastanawiam sie czy te tłoczki mogą mieć cały wpływ ze mam tak słabe hamulce. Czasami zdarza mi sie żę puszcza mi pedał hamulca i musze podpompować. Czy to wina samych tych tłoczków czy moze byc to powiązane z tym korektorem
[ Dodano: 2009-11-19, 21:36 ]

[ Dodano: 2009-11-19, 21:36 ]

- pawelmiko3
- Berbeć
tez tak mam z tym korektorem wiec pytanie czy ma wplyw na hamulce? czy nie tyl auta mnie wyprzedzi niekiedy?????? mo tam sie montuje jakis trojnik
??? prosze o odp
??? prosze o odpWódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Imper no oki ale czy bez niego da sie normalnie smigac czy nie????
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
sitek699, jest niebezpiecznie, szczegolnie jak masz pasazerow z tyłu. Ja mialem zle ustawiony ze szybko tył hamował to w zime przy hamowaniu od razu auto bokiem stawało, ktakze nie polecam przy wiekszych predkosciach. To są jednak hamulce a na tym sie nie oszczedza. Ja kupilem uzywany miesięczny korektor za 60zł. Jak kupisz to nie skrecaj go na ori srubach tylko kup sobie inne i na podkladkach zeby nie bylo problemu jak bedizesz wyciagal w przyszłości 

-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1