pomozecie mial ktos takie przypadki?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
heble wraz z gazem
witam dzis wymienione klocki i tarcze sfazowane jak hebli nie bylo tak nie ma tzn wraz z gazem jak trzymam go podczas jazdy i przepompuje to sa jak brzytwa lecz podczas normalnego hamowania nie ma auto sie slizga nie hamuje od czego to bo juz opadam z sil:( j jeszcze jedno wymienione gorne mocowania amorow a i tak skrzeczy cos
pomozecie mial ktos takie przypadki?
pomozecie mial ktos takie przypadki?Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
sitek ,a czy ykład hamulcowy był odpowietrzony po wymianie , moze ci sie klocki zle ulozyly.Ja u siebie ostatnio tez zmienialem wszystko z przodu ,i jest duza róznicy w hamowaniu.fakt ze deba nie stanie ale delikatne nacisniecie na pedał ,juz daje swoj efekt.
jesli całosc była wyjmowana to rez pojezdzij troche po wybojach niech sie wszystko ładnie ułozy ,natomiast jesli problem nie zniknie podejrzewam ze trzeba bedzie ponownie zdjac amorka i oblukac sprezyny.sitek699 napisał(a):jeszcze jedno wymienione gorne mocowania amorow a i tak skrzeczy cos
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
odpowietrzane byly juz nie wiem co sie dzieje Swatu tam jest wszystko dobrze zlozone na 100% a te heble to nie wiem 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
a klocki rowno dolegaja do tarcz ,bo mialem przypadke ze na jednym kole były przekrzywione i prawie okładzina scierna nie dotykała tarczy.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
juz ulozone Swatu juz sil brak na to wszystko:( sprzedam dziada i sie skoncza klopoty widac ze klocki tra o cala powieszchnie tarczy
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
sitek699 napisał(a):juz ulozone Swatu juz sil brak na to wszystko:( sprzedam dziada i sie skoncza klopoty widac ze klocki tra o cala powieszchnie tarczy
Sitek przestań się mazać tylko poczytaj coś. Nie napisałeś prawie nic co dolega auto i oczekujesz jakiejkolwiek pomocy.
Zapraszam do mojego tematu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3276083#3276083
Może czytając nauczysz się czegoś itp.
A objaw który podałeś to objaw zapowietrzenia. Więc dzisiaj odkręć wszystkie koła i odpowietrz jak należy. Robi się to w takiej koleności patrzać na klapę auta od tyłu.
Prawy tył
Lewy tył
Prawy przód
Lewy przód.
Mam nadzieję że odpowietrzać umiesz?
- killah
killah odpowietrzane 3 razy juz i ni chuka nic pedal lekko w podlodze powtarzam jade na 5 biegu utrzymuje predkosc nie spuszczajac nogi z gazu i w heble to wtedy tylko sa 

-

sitek699 - Members
Pompa hamulcowa działa ?
Cały układ szczelny ?
Odpowietrzone zostały dobrze ? czy tylko z przodu ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b28 ... 4408b.html
Cały układ szczelny ?
Odpowietrzone zostały dobrze ? czy tylko z przodu ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b28 ... 4408b.html
-

K@mil - POMOCNIK

a moze cos jest nie tak z pompa vacu. Mialem tak kiedys w omedze. Nieszczelnosc ukladu podcinienia i servo nie pracowalo. Objaw taki ze hamuly nie bylo. Pojawialy sie tylko na chwile po dlugiej pracy silnika na wysokich obrotach. Ja bym sprawdzil vacui szelnosc przewodow dos erva.
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1