Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
hamulec reczny
witam. dzis dzis podjechałem autem pod chate zaciagnełem reczny na pół godziny .Wsiadam do auta chce ruszyt a tu tył siada odrazu spojrzałem sie na reczny ale był sciagniety. co moze być przyczyną ,sprawdziłem linke ale normalnie odpuszcza. pomożcie
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Linka się zapiekła chyba i do wymiany. Na zimę ręcznego sie nigdy nie zaciąga, przynajmniej Ja tak robię
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Poczekaj kolego aż mróz odpuści/wstaw do garażu/podgrzej jakoś linkę. Może masz pęknięty pancerz od linki i gdzieś tam naleciało wody, przymarzło i ot cała historia, notorycznie to się dzieje w ojca samochodzie na zimę. Albo zejdź pod auto i ręcznie cięgna od ręcznego opukaj i popuść.
-

uzbek - Badacz tematu
tyeż jestem takiego zdania. ale to było pod gorkie w iesz jak to jest odruchowo zem zaciągnoł. narazie nic nie bede robił reczny az tak to nie potrzebny. poczekam do wiosny.he dzieki koledzyjarekddz napisał(a): Na zimę ręcznego sie nigdy nie zaciąga, przynajmniej Ja tak robię
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Ja zaciagam reczny zawsze i w poprzednim golfie i w tym.I nic sie nie działo i nie dzieje.A patrzyles pod samochod czy jest gdzies uszkodzona????Moze w bebnie cos zamarzlo....Wtedy mlotek i walic do okola az pusci.... 

-

GrZeChU91 - Members
• Strona 1 z 1