Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
hamulce w 3-ce
PRZEJECHANE 2 000 KM I COŚ STUKA W JEDNYM KOLE,KLOCKI MAJA LUZ W GÓRĘ I W DÓŁ,I STUKA JAK NIEWIEM PODCZAS JAZDY,CO TO MOŻE BYĆ?po wymianie klicków w vw 3 1.8 gl przód
- zuznik
- Czytacz
zuznik napisał(a):PRZEJECHANE 2 000 KM I COŚ STUKA W JEDNYM KOLE,KLOCKI MAJA LUZ W GÓRĘ I W DÓŁ,I STUKA JAK NIEWIEM PODCZAS JAZDY,CO TO MOŻE BYĆ?
Nie krzycz
To po pierwsze.
Sam to robiłeś ? Sprawdź czy klocek jest odpowiednio wlożony i czy nie wypadly blaszki zabezpieczjace.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
wydaje mi sie jakby blaszka w miała luz przy klocku,a klocki jakieś tam LPR. Zakładała mi to firma,ale znajomy mówi,ze luz na prowadnicach gdzie przychodzi tam klocek.sam juz nie wiem,czy klocki do d...,czy coś nie tak. klocek ma luz w góre i w dół,.
- zuznik
- Czytacz
U MNIE BYLO TO SAMO STUKALO PO WYMIANIE KLOCKÓW BO KOLESIE Z WARSZTATU POSZLI NA SKRUTY I NIE WLOZYLI MI TAKICH BIALYCH PLASTIKOW CO SIEDZA W PROWADNICACH ZACISKU I CALY ZACISK DOSTAL LUZU I STUKAL. POJECHALEM TAM ZPOWROTEM I WYWALCZYLEM NOWE PROBLEM ZNIKL.
- miliaszuk
- Czytacz
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
teraz to juz sie wkurzyłem na te firmę,która mi zakładała klocki,okazało się,że wypadła dolna blaszka i dlatego stuka,teraz się wymawiają ,że one wypadają jak się kupuje gorsze klocki,ale to oni mi takie załatwili za 40 zeta + śruby,tak,że wybuliłem 200 zeta a teraz mam szukać sam takich blaszek! czegoś nie kumam?
- zuznik
- Czytacz
zuznik napisał(a):teraz to juz sie wkurzyłem na te firmę,która mi zakładała klocki,okazało się,że wypadła dolna blaszka i dlatego stuka,teraz się wymawiają ,że one wypadają jak się kupuje gorsze klocki,ale to oni mi takie załatwili za 40 zeta + śruby,tak,że wybuliłem 200 zeta a teraz mam szukać sam takich blaszek! czegoś nie kumam?
Jak potrzebujesz blaszek pisz na PW cos znajde

-

K@mil - POMOCNIK