Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dziwny metaliczny dzwiek
Witam panowie dodam ze pisze z tel i jestem w pracy wiec blendy itp prosze wybaczyc wiec. Ostatnio po 5 latach wymienilem klocki na nowe z ate poprzednio byly zalozone caly nowy zestaw z ate jak wymienialem klocki nagar na tarczy mial z 4mm po wymianie bylo dosyc glosno i czesc nagaru juz nie ma tarlo albo o nowy klocek lub zacisk dzis zrobilo sie wyjatkowo glosno i kolo bylo bardzo rozgrzane prawe i teraz moje pytanie czy to koniec tarczy i nalezy ja wymienic czy lroblem lezy w czyms innym nie wiem co mam zrobic za bardzi nir mam zadnych bic na kierownicy ani pedale podczas hamowania auto jedzie prosto zero problemow jakie propozycje
-

ssiiwwyyy - Badacz tematu
Jak było dużo nagaru to pewnie ci klocki nie odbijają ,zacisk do rozebrania wyczyszczenie powierzchni po których pracuje klocek ,wyciągnięcie tłoczka i zobaczenie czy nie ma wżerów lub uszkodzonej gumy na nim przy okazji druga stronę przejrzeć pod tym samym kontem ,odpowietrzyć i cieszyć się z jazdy
przy okazji wyczyścić i nasmarować te prowadnice

przy okazji wyczyścić i nasmarować te prowadnice

moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1