Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
czy dam rade?
Witam, chce naprawić hamulce z tyłu w swoim Golfie i tu pytanie po pierwsze czy http://moto.allegro.pl/item462599572_sa ... rocco.html coś takiego podejdzie do mojego 1,6 ABU? Po drugie czy jest to na tyle łatwe,że można zrobić to samemu?
- Marek87
- Czytacz
Jezeli mas zbębnowe hamulce a pewnie tak jest to podejdzie. Wymiana nie jest trudna, dodatkowa umiejętnosc potrzebna do poprawnego działania to odpowietrzeie układu
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Co do szczek do których dałes link, to zobacz tam dobrze, w rozpisce nie pisze ze sa do 1.6
wiec moze warto poszukac jakis przystosowanych wlasnie do 1.6
... ja ostanio zakladalem i mialem chyba toszke inne te szczeki
ale na 100% nie jestem pewien..
Co do zalozenia to tak jak kolega wyzej pisze zalozenie nie jest trudne wystarczy zdjac bęben tylko pozniej musisz odpowietrzyc ukladzik
pzdr.
wiec moze warto poszukac jakis przystosowanych wlasnie do 1.6
... ja ostanio zakladalem i mialem chyba toszke inne te szczeki
ale na 100% nie jestem pewien..
Co do zalozenia to tak jak kolega wyzej pisze zalozenie nie jest trudne wystarczy zdjac bęben tylko pozniej musisz odpowietrzyc ukladzik
pzdr.-

K@mil - POMOCNIK

Dzięki koledzy,za szybką odpowiedź
. Z tymi szczękami to musze sprawdzić chyba czy średnica bębna jest u mnie taka jak w 1,4 albo 1,8 bo miałem taką samą sytuację w Golfie II, że nie pisało że do 1,6 ale średnica bębna się zgadzała i było ok
. Z tymi szczękami to musze sprawdzić chyba czy średnica bębna jest u mnie taka jak w 1,4 albo 1,8 bo miałem taką samą sytuację w Golfie II, że nie pisało że do 1,6 ale średnica bębna się zgadzała i było ok- Marek87
- Czytacz
• Strona 1 z 1