Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
brak wspomagania
nie mam wspomagania w moim golfie dlaczego, jakie sa przyczyny, co mam zrobic poradzcie.
- opolanin
sprawdz pompę wspomagania tzn. czy pasek nie jest za luźno albo może się urwał. pompę znajdziesz po lewej stronie na dole przy silniku.
trochę to dziwne ale mam wrażenie że 1.9D nie miały wspomagania-ale może się myle .
trochę to dziwne ale mam wrażenie że 1.9D nie miały wspomagania-ale może się myle .
-

arek ryba - Members
ja tez mialem problem z wpomaganiem jak skrecalem na posotju piszczalo mechanik powiedzial ze pasek
wyszlo dopiero wtedy jak zdjalem pasek z pompy i sam sobie reka pokrecilem rzezilo, chrobotalo praktycznie nie mnozna bylo przekrecic pompy recznie masakra kupilem nowa pompe 480zl + pasek wymienilem no i plyn i heja wszystko jest ok
wyszlo dopiero wtedy jak zdjalem pasek z pompy i sam sobie reka pokrecilem rzezilo, chrobotalo praktycznie nie mnozna bylo przekrecic pompy recznie masakra kupilem nowa pompe 480zl + pasek wymienilem no i plyn i heja wszystko jest ok-

CINKERS - Czytacz
• Strona 1 z 1