?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Bębny i 2 rodzaje ?
Witam mam pytanko... chcę zakupic nowe bębny do mojego golfa III 1.9 TDI 110 km i mam problem. poniewaz na allegro na niektórych aukcjach pisze ze np. od takiego samego golfa 90 km nie pasują do mojego który ma 110 km Czy to prawda
?
?- Jonko
- Czytacz
Jonko, a nie prawda, wystarczy spojrzeć na wersje TDI GT lub GTI TDI, one mają tarcze z tyłu, wersje CL i GL mają bębny, ale niektóre AFNy mają tarcze mimo ze wersja GL
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
nie lepiej udać się do jakiegoś dobrego polecanego sklepu motoryzacyjnego z częściami i sprzedawca posprawdza w katalogu co i jak ma być i kupić tyle samo wyjdzie co z allegro+przesyłka lub nawet taniej . W tym że w sklepie odrazu możesz zwrócić i napewno taniej
-

marker10 - Badacz tematu
Kolego wyżej... sam sobie spójrz
http://www.autocentrum.pl/dane-technicz ... 110km.html na podpunkt "Układ Napędowy"
http://www.autocentrum.pl/dane-technicz ... 110km.html na podpunkt "Układ Napędowy"- Jonko
- Czytacz
Jonko, każdy golf ma inaczej wychodziło tyle wersji zę sam byś nie byłw stanie wymienić wszystkich
po drugie ktoś może zmieniał belkę i już inne są
więc nie polemizujmy na temat zbędny skoro kolega twierdzi że tak jest u niego to tak będzie
bębny powinny pasować byba że ma inny rozstaw śrub
zaminniki szukać najlepiej po numerze zdejmij zpisz i szukaj wg tego co masz zamontowane
po drugie ktoś może zmieniał belkę i już inne są
więc nie polemizujmy na temat zbędny skoro kolega twierdzi że tak jest u niego to tak będzie
bębny powinny pasować byba że ma inny rozstaw śrub
zaminniki szukać najlepiej po numerze zdejmij zpisz i szukaj wg tego co masz zamontowane
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1