Woda z chlodnicy na kolektorze ssacym, skad moga sie tam wziasc? jak w szybki sposob usunac ta usterke mk3 2.0 8v.
przynajmniej tak podejzewam zachelo mi sie lekko dymic z pod maski jak ja otworzylem walnelo troche bardziej dymem, zapach taki jak plyn chlodniczy, jest mozliwosc ze to plyn do spryskiwaczy po podgrzaniu ma taki zapach?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ok a gdzie go mniej wiecej szukac po ktorej stronie? od strony przepustnicy czy gdzie?
od wody tet ten kruciec na srodku tak?
[ Dodano: 2014-05-17, 22:14 ]
dobra patrzylem ten srodkowy jest od krokowego z tego co sie nie mysle, prosze o pomoc po miescie nie da sie tak jezdzic dymi z pod maski i zle to wyglada.
od wody tet ten kruciec na srodku tak?
[ Dodano: 2014-05-17, 22:14 ]
dobra patrzylem ten srodkowy jest od krokowego z tego co sie nie mysle, prosze o pomoc po miescie nie da sie tak jezdzic dymi z pod maski i zle to wyglada.
PAPIK
- PAPIK
- Berbeć
nie wiem wlasnie , pomoze mi ktos w okresleniu gdzie znajduje sie tez waz od chlodzenia kolektora? a jak by szczelila glowica to wymiana czy istnieje mozliwosc jej pospawania i jakie moga byc tego koszty? ma ktos taka wiedze?
PAPIK
- PAPIK
- Berbeć
przede wszystkim ubywa Tobie płyn?
Po drugie drogą dedukcji nie możesz zlokalizować odejścia węży układu chłodzenia do tego kolektora . Nie pamiętam wszystkich rodzai silników.
Może byś wrzucił jakieś foto Swojego kolektora to by było łatwiej Tobie pomóc

Po drugie drogą dedukcji nie możesz zlokalizować odejścia węży układu chłodzenia do tego kolektora . Nie pamiętam wszystkich rodzai silników.
Może byś wrzucił jakieś foto Swojego kolektora to by było łatwiej Tobie pomóc

-

pietrasiak2 - Members
Zakręć korek rozgrzej auto i sprawdź czy nie puchną(twardnieją) węże od silnika do chłodnicy i daj znać bo nie powinno wyrzucać płyn ze zbiorniczka 

-

pietrasiak2 - Members
• Strona 1 z 1