Witam
Ma ktoś dane odnośnie uszczelki montowanej w króccu wody, tam gdzie jest termostat?
Chodzi mi dokładnie o uszczelke w której łączą się 2 plastykowe przewody i są zabezpieczone zawleczką metalową, kupiłem krucce i są bez uszczelki, a stara przecieka i są niesamowite luzy na kolanku.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uszczelka krócca wody 1.9TD
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
To czego ja potrzebuje ETKA nie obejmuje, Ty podałes namiar na uszczelke Termostatu.
Chodzi o to kolanko:
Jest ono 2 czesciowe, w srodku jest uszczelka i kazde które przychodziły były bez i czy ktos ma info jaka ma byc w srodku
Chodzi o to kolanko:
Jest ono 2 czesciowe, w srodku jest uszczelka i kazde które przychodziły były bez i czy ktos ma info jaka ma byc w srodku
Mój golf Variant
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
pawelus6, przerabiałem temat. Jeśli kupiłeś zazmienniki toprana czy inny tani to prawdopodbnie sam jeden oring tam nie starczy bo to marna podróba. Rada: pod oring podłożyć pierścień z gumy np wycięty z palaca grubych gumowych rekawiczek, bedzie ciaśniej i będzie szczelnie. a z oringiem to już przeciez w każdym moto ci na wymiar dobiorą, sprzedają zwykle razem z króćcami jedź do innego sklepu ja jeszcsze nie spotkałem problemów z kupnem oringu
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1