Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dobry płyn chłodniczy
jaki polecacie dobry, a tani płyn chłodniczy? może tutaj znalazłem takie oferty, nawet fajne ceny mają: http://www.autochlodnice.com/plyn,chlod ... 71,102205/
- fernardo
- Czytacz
Z moich przeżyć. Petrygo kiedyś bardzo wierzyłem w ten płyn. Lałem jeżdziłem ale tworzył u mnie straszne jakby wapienne osady. Przerzuciłem się na preston-a super płyn made in USA nic się z nim nie działo miał tylko jedną wadę dostępność, musiałem sciągać go z neta bo nigdzie nie szło go dostać. Na dzień dzisiejszy do wszystkiego leję różowe Borygo jest ok i co najważniejsze dostępny praktycznie wszędzie i od ręki.
Wybierając płyn nie patrzałbym na to co jest w necie tylko to co masz u siebie w motoryzacyjnym, przy awarii oszczędzisz sobie kilka dni na czekanie aż dojdzie do ciebie płyn który zamówiłeś w internecie, bo wiadomo mimo że płyny są mieszalne zalecane jest by jednak lać cały czas ten sam.
Wybierając płyn nie patrzałbym na to co jest w necie tylko to co masz u siebie w motoryzacyjnym, przy awarii oszczędzisz sobie kilka dni na czekanie aż dojdzie do ciebie płyn który zamówiłeś w internecie, bo wiadomo mimo że płyny są mieszalne zalecane jest by jednak lać cały czas ten sam.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe