Witam serdecznie,, zakupilem Turbo kit do golfa vr6 2,8 2,9 silnik
Turbina i reszat osprzetu pasuje do mojego silnika czyli 2,0,, teraz tylko musze kupic kolektor wydechowy po turbo,, poniewaz ten z zestawu jest pod vr 6 czyli ma 6 wyjsc,, a moj ma 4
Pytanie: od jakiego innego auta bedzie pasowac kolektor do mojego golfa???
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Siwy 2.8 napisał(a):Cześć ja mam vr6 i chciał bym się dowiedzieć ile kosztuje taki Turbo kit
Ja kupilem z licytacji nowy caly zestaw za 2 tys,,, ceny chodza do 4 tysiecy zl za taki TURBO KIT
wydajnosc turbiny do 350 konikow
- Nyan
- Czytacz
Siwy 2.8 napisał(a):A jak jest z montażem dużo przeróbek?
jeszcze nie wiem;]
Bo dopiero kupilem ten zestaw,, i musze znalezc kolektor wydechowy do mojego silnika;]
w moim przypadku na pewno bedzie duzo przerobek,, walki,, tloki itd zeby mi silnika nie rozsadzilo przy takiej mocy
- Nyan
- Czytacz
Re: Turbo kit
[quote="Nyan"]Witam serdecznie,, zakupilem Turbo kit do golfa vr6 2,8 2,9 silnik
hejka a gdzie kupiles dokladnie ten caly osprzet??
- nielegalny23
- Czytacz
Re: Turbo kit
nielegalny23 napisał(a):Nyan napisał(a):Witam serdecznie,, zakupilem Turbo kit do golfa vr6 2,8 2,9 silnik
juz jest na sprzedaz:/ niestety sprzedawca sklamal mowiac mi, ze bedzie pasowala do moejgo silnika,, a ja bez zadnej konsultacji z mechaniorem kupilem to i teraz muse sprzedac,,, Sama turbina pasowala by,, lecz lapalaby dopiero przy okolo 5000 obrotach,, wiec nie ma sensu
- Nyan
- Czytacz
2 tyś złNyan napisał(a):a kupilem z licytacji nowy caly zestaw za 2 tys
jakiej firmy masz turbine (to jest turbo czy kopresor) bo coś tani ten zestawMój golf ---> sprzedany ---> http://www.golf3.pl/topics2/gti-mk3-vt5 ... ght=#38722
-

Maciek_1 - Czytacz
Maciek_1 napisał(a):2 tyś złNyan napisał(a):a kupilem z licytacji nowy caly zestaw za 2 tys![]()
![]()
![]()
jakiej firmy masz turbine (to jest turbo czy kopresor) bo coś tani ten zestaw
JDM Japonska firma(turbina) licytacja byla i zalicytowalem,,, oprocz nie i jednej osoby nie bylo wiecej ofert kupna
Tanio,, tanio,, bo sam kolektor jest wart okolo 1500 zl
(skład zestawu: turbina,, wastage zewnetrzny,, przwod olejowy, kolektor wydechowy)
[ Dodano: 2008-04-13, 15:02 ]
Drpiorko napisał(a):NIe warto czegos takiego kupowac, juz lepiej kupic wiekszy silnik, chyba ze wolisz wsadzic turbo i skrocic zywotnośc silnika o 10 razy
niekoniecznie
po to wwala sie komputer i stroi wszystko,, zeby bylo pozniej wszystko ok
- Nyan
- Czytacz
• Strona 1 z 1