CZesc Koledzy mam Pytanie odnosnie oczywiscie Glofa 3 1.9 Tdi
MAm nastepujacy problemik:) jadac na 3 biegu opwyzej 3500tys obrotow zaczyna jakby cos przerywac tak samo na 4 biegu i na 5 wczesniej Moj Golfik zamykal zegar a teraz z ta usterka to osiaga ok 180km/h rozmawialem z wieloma osobami na ten temat i cos mi opdopwiadaja ze to "zaworek" Szwankuje a nie turbina inni mowia ze moze filtr paliwa...moze znacie takie przypadki i podpowiecie mi cos w tym temacie z gory dziekuje!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kumplowi przy wyższych prędkościach czasem przerywał lekko jakby zwalniał to okazało sie że komputer swirował, po wykasowaniu błedów było ok, a filter paliwa kiedy wymieniałeś?
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Wlasnie Silnik nic nie :"Kopci" nie trzesie jak jest rozgrzany i robie redukcje nic nie dymi filtr paliwa to w sumie nie caly rok temu razem z olejem,czyli ze trzeba jechac na diagnostyke komputerowa Dzieki za RADy pozdrawiam:)
[ Dodano: 2008-03-24, 11:23 ]
no i Filtry;paliwa powietrza szzcegolnie to przerywanie czuc na Autostradzie przy duzym oporze
[ Dodano: 2008-03-24, 11:23 ]
no i Filtry;paliwa powietrza szzcegolnie to przerywanie czuc na Autostradzie przy duzym oporze
- Bobjysk
- Berbeć
Re: TUrbina/zaworek
Bobjysk napisał(a):CZesc Koledzy mam Pytanie odnosnie oczywiscie Glofa 3 1.9 Tdi
MAm nastepujacy problemik:) jadac na 3 biegu opwyzej 3500tys obrotow zaczyna jakby cos przerywac tak samo na 4 biegu i na 5 wczesniej Moj Golfik zamykal zegar a teraz z ta usterka to osiaga ok 180km/h rozmawialem z wieloma osobami na ten temat i cos mi opdopwiadaja ze to "zaworek" Szwankuje a nie turbina inni mowia ze moze filtr paliwa...moze znacie takie przypadki i podpowiecie mi cos w tym temacie z gory dziekuje!
warto sprawdzic przeplywomierz
- Nyan
- Czytacz
• Strona 1 z 1