To jest żałosne. Chłopaki albo nie piszcie w ogóle bo robicie z siebie debili albo ruszcie trochę mózgiem i wyobraźnią jeżeli takowe posiadacie. Sorry że odświeżyłem temat, ale nie mogłem się powstrzymaćModerator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
SotoM według mnie masz rację. Ale cóż... Pogoń za mocą, a co się w późniejszym okresie będzie działo z silnikiem to już nieważne. Chciałbym zobaczyć ich miny aż coś się spier... jak będą na tym badziewiu wyprzedzali. Pierwszym który by się z nich śmiał byłbym ja. za 50 gr tunung silnika
To jest żałosne. Chłopaki albo nie piszcie w ogóle bo robicie z siebie debili albo ruszcie trochę mózgiem i wyobraźnią jeżeli takowe posiadacie. Sorry że odświeżyłem temat, ale nie mogłem się powstrzymać
To jest żałosne. Chłopaki albo nie piszcie w ogóle bo robicie z siebie debili albo ruszcie trochę mózgiem i wyobraźnią jeżeli takowe posiadacie. Sorry że odświeżyłem temat, ale nie mogłem się powstrzymaćWeźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
konik, po co?
Przeciez krecenie AAZ jest trywialne.
Boost pin, MBC, srubka od dawki paliwa. Czy jest cos prostrzego do wykonania?
Przeciez krecenie AAZ jest trywialne.
Boost pin, MBC, srubka od dawki paliwa. Czy jest cos prostrzego do wykonania?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Ja miałem rezystor i działał pod pedałem gazu jak tylko wciśnięty był do końca. Przyrost mocy znaczny dymienie okrpone. Teraz mam chipa przyrost mocy większy i na stałe oraz zero dymu. Sprawa fajna ale jak działa tylko w razie potrzeby
- Komas
- Czytacz