!!Dalej nie sprawdzałem bo obwodnica się konczyła...Czytam na forach i takie silniki moga wyciągnąć 165km/h max...
MK3 sprowadziłem z Niemiec w silniku nic nie zmieniałem...Wytłumaczy mi to ktoś?Tylko niech nikt nie mysli ze sciemniamModerator: Moderator
!!Dalej nie sprawdzałem bo obwodnica się konczyła...Czytam na forach i takie silniki moga wyciągnąć 165km/h max...
MK3 sprowadziłem z Niemiec w silniku nic nie zmieniałem...Wytłumaczy mi to ktoś?Tylko niech nikt nie mysli ze sciemniam
gdzie tu radość ? .... Twój idzie 185 ale to już chyba ostatnim tchem co ... zresztą z taką prędkością takim samochodem to już krzyż w oczach hehe - zaniżają te wartości, ja jak czytam temat z forum o największych prędkościach to czasami się za głowe łapie jak latają po 200km/h 1Z 
nie spinaj sie przecież żartowałem he
1.9D he .... panowie zmieniajcie sprzęgła 
auto idzie jak powinno he ja się dziwiłem że nie mogłem ze świateł wystartować z Transporterem z takim samym silnikiem a jaka masa u niego a jaka u mnie
to sprzęgło już dłuższy czas "dawało dupy" 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość