Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
hamownia
moze ktos sie orientuje ile bedzie mnie kosztowalo sprawdzenie autka na hamowni... chcialbym w koncu wiedziec ile mam konny silniczek. oficjalnie mam 90, ale wiem ze w belgi jezdzil tym autkiem jakis mlody osobnik, poza tym wczoraj na trasie jechalem z golfem IV tdi 110 i nie dal mi rady (jechalem w 5 osob + ciezary na silownie) a chlop z mk4 sam byl zdziwiony i pytal przez cb co to mam za motor 

-

pawel_ns - Members
-

madoniek - Czytacz
hamowni niestety musicie poszukać w swoich miastach, a koszt wykresu to około 50-80 zł w Warszawie, nie wiem jak w innych miasatach
Na MajóVWce bedzie hamowania za darmo (podobno) dla osób które zapłacą za wjazd na plac
Na MajóVWce bedzie hamowania za darmo (podobno) dla osób które zapłacą za wjazd na plac
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wlasnie sam mialem zalozyc ten temat i poszukac chetnych z wawki i okolic na hamownie
znajomy ostatnio podal mi wlasnie namiar na ta hamownie na mineralnej 26 jezeli dobrze pamietam
byl tam z jakas nieduza grupka i policzyl ich po 50 zł wiec moze by zebrac jakas mala ekipke umowic się w dogodnym terminie i podjechac tam
co wy na to
pytanie czy uda sie dobic do tej hamowi jak bedzie tyle chetnych
znajomy ostatnio podal mi wlasnie namiar na ta hamownie na mineralnej 26 jezeli dobrze pamietam
byl tam z jakas nieduza grupka i policzyl ich po 50 zł wiec moze by zebrac jakas mala ekipke umowic się w dogodnym terminie i podjechac tam
co wy na to
pytanie czy uda sie dobic do tej hamowi jak bedzie tyle chetnych

-

marrcee - Badacz tematu
narobil smaku
a wracajac do tematu w diagtroniku (chyba w diagtroniku, zreszta niewazne w jakies renomowanej firmie) wiem ze badanie na hamowni kosztowalo 200 zeta
a wracajac do tematu w diagtroniku (chyba w diagtroniku, zreszta niewazne w jakies renomowanej firmie) wiem ze badanie na hamowni kosztowalo 200 zetaZbieram na samochod (chyba wiecie jaki
)
POSTEP: 70%
)
POSTEP: 70%
- Bocian-t5
- Czytacz
Nyan, gdzie niby w łodzi mierza po 10 zl?? chetnie bym sie wybral:)
[ Dodano: 2008-05-28, 21:25 ]
a 150 hihi nie doczytalem;)
[ Dodano: 2008-05-28, 21:25 ]
a 150 hihi nie doczytalem;)
- nielegalny23
- Czytacz
Nyan napisał(a):marrcee napisał/a:
no nie mow 10 zl ? tylko jednak musialbym dojechac a liczac koszt paliwa wyszlo by na to samo pewnie
sorka czasami 5 mi nie wskakuje po nacisnieciu;]
hehe kolega sie pomylil

-

pawel_ns - Members