Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
1.9td da rade???
Koledzy mam pytanko da rade zchipować golfa 1.9td jeśli tak to jakie mniej więcej będą wyniki końcowe czy wzrośnie mocno spalanie i moc silnika. I jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie to można zrobić w warszawie i okolicach i mniej więcej jaki jest koszt tej imprezki.
-

michalr1986 - Czytacz
Re: 1.9td da rade???
michalr1986 napisał(a):Koledzy mam pytanko da rade zchipować golfa 1.9td jeśli tak to jakie mniej więcej będą wyniki końcowe czy wzrośnie mocno spalanie i moc silnika. I jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie to można zrobić w warszawie i okolicach i mniej więcej jaki jest koszt tej imprezki.
Tak jak pisze kolega wyzej.. nie da rady...
W TD mozesz wymienić poost pina, zmienić pompe, dać jej wieksza dawke paliwa, dołożyc intercooler ... o tym wszystkim jest na forum nawet specjalny temat.
http://www.golf3.pl/topics10/podnoszeni ... t23530.htm
-

K@mil - POMOCNIK

Re: 1.9td da rade???
na ok 130 kM z 1000PLN ( pompa 10mm , fmic, strojenie ) przy normalnym stylu spadniemichalr1986 napisał(a):Koledzy mam pytanko da rade zchipować golfa 1.9td jeśli tak to jakie mniej więcej będą wyniki końcowe czy wzrośnie mocno spalanie i moc silnika. I jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie to można zrobić w warszawie i okolicach i mniej więcej jaki jest koszt tej imprezki.
uszczelnianie i modyfikacje pomp wtryskowych D/TD/TDI/SDI/mTDI , regulacja /czyszczenie/ wymiana wtryskiwaczy , pomiar sprężania/ciś oleju , vag
- vision
- Czytacz
• Strona 1 z 1