Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
http://www.allegro.pl/item527229555_pol ... swapa.html przedtem całe auto teraz już na czesci 

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
a ja zapytam jeszcze przy okazji gdybym zamierzał zmienic silnik na G40 to bym musiał też zmienic skrzynie i most tylko na jaką by pasowała do mojego golfika? podobno wszystkie podzespoły są na tychsamych mocowaniach a jak to jest z tym silnikiem? może brac silnik ze skrzynią i mostem czy sam motorek proszę niech ktoś się wypowie kto zna sie
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Drpiorko, a gdzie ja taki kompresor wytrzasne? pzatym zakłądam że silnik jest przystosowany do kompresora a zwykły nie pozatym wrzucic musiał bym inne tłoki oraz 2-3 podkłądki tak sie doczytałem dzięki google wienc pozostaje oryginalny silnik a nie przerabianie tego
-

k-m-r1 - Weteran
witam, jestem tutaj nowy i czytając wasze wypowiedzi rodzi sie we mnie coraz wieksza ciekawosc. ja mam golfa III z 97 roku 1,4 oczywiscie benzin. jakis tydzien temu zachcialo sie mi i koledze poscigac. ja moim golfem on Venturą 1.8 benzyna. i rezultat byl taki ze nie mogl mnie dojsc , wyruszylismy jednoczesnie. zostal w tyle, dystans przec cala droge scigania byl taki sam(jakies 50 metrow) bylem w szoku troche ze mnie nie wyprzedzil. i tak jak ktos wyzej pisal od 3 tys obrotow dostaje fajnego kopa. postaram sie zrobic fotki silnika i podesle moze ktos cos wiecej bedzie wiedzial na ten temat
- wiersz11
- Berbeć