witam , teraz chce zmienić wygląd mojego golfa
golf jest czerwony kombi
powiedzcie mi z jakimi kompletami świateł będzie lepiej wyglądał?
golf biało-czerwony
angel eyes white (clear) + blendy (white clear) + kierunki błotnikowe) white clear + lampy tylne clear red & white
druga opcja
golf czarno-czerwony
angel eyes black + blendy (black clear) + kierunki błotnikowe) black clear + lampy tylne dymione hella
powiedzcie jak lepiej będzie wyglądac który projekt bo ja niemam bujnej wyobraźni
bialo-czerwony
czy czarno -czerwony
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
GITgostek, powiem ci tak do czrwonego pasuja obie opcje ja u siebie wybralem klar i nie narzekam smoked fornt tez ladnie sie prezenci w czerwonym 

czorny27
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
-

czorny27- - Members
Moim zdaniem clary stały się zbyt popularne - celowałbym w wersje czarno-czerwoną.
Świetnie wyglądają varianty z vento frontem - może smoked vento front, oryginalne dymione kierunki z blendami, smoked soczewkowe halogeny i kierunki boczne w tym stylu http://moto.allegro.pl/item572762727_ki ... _seat.html ?
Możesz szukać na tył też lamp hella całych czerwonych - nazwy nie pamiętam, ale wiem że wyszło na zwykła bude - może do varianta też ktoś zrobił
Świetnie wyglądają varianty z vento frontem - może smoked vento front, oryginalne dymione kierunki z blendami, smoked soczewkowe halogeny i kierunki boczne w tym stylu http://moto.allegro.pl/item572762727_ki ... _seat.html ?
Możesz szukać na tył też lamp hella całych czerwonych - nazwy nie pamiętam, ale wiem że wyszło na zwykła bude - może do varianta też ktoś zrobił
-

Shmatan - Czytacz
ja mam swojego golefka na czarno:
przod czarne sonary, kierunek i halogen byl clar'em (takie wsadzil poprzedni wlasciciel) to pomalowalem delikatnie i sa dymione, boczne delikatnie dociemnilem oraz tyl mam czarne helenki jak to w GT bywalo
przod czarne sonary, kierunek i halogen byl clar'em (takie wsadzil poprzedni wlasciciel) to pomalowalem delikatnie i sa dymione, boczne delikatnie dociemnilem oraz tyl mam czarne helenki jak to w GT bywalo

-

no_name - Czytacz
• Strona 1 z 1