Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zmiana pedału gazu
Witam. Czy ktoś z was robił coś takiego? Da się wymienić pedał gazu z seryjnego w golfie na taki od bmw? Chodzi mi o to żeby przełożyć pedał gazu na "wiosło" bo ten seryjny w golfie 3 jest trochę mały jak dla mnie.
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
oo ciekawe by było
bo dla mnei np jest za wysoko ten pedał "głebiej mógł by być 
bo dla mnei np jest za wysoko ten pedał "głebiej mógł by być 
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
To musisz miec sporą noge
moja rada przykrecic do pedału duży kawałek twardej blachy żebys niemał problemu z trafieniem, a na ten trzpień co wystaje z podłogi pod pedałem załozyłbym twarda spręzyne zebyś czuł że masz go pod stopą 
moja rada przykrecic do pedału duży kawałek twardej blachy żebys niemał problemu z trafieniem, a na ten trzpień co wystaje z podłogi pod pedałem załozyłbym twarda spręzyne zebyś czuł że masz go pod stopą 
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
a pedału gazu nie idzie jakoś obnizyć?
bo np w oplu rodziców stope mam jakoś tak na luzie, a w golfie musze ja mocno do góry podnieść, fajnie by było jakby pedął był jakby głębiej
bo np w oplu rodziców stope mam jakoś tak na luzie, a w golfie musze ja mocno do góry podnieść, fajnie by było jakby pedął był jakby głębiej
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
• Strona 1 z 1