Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zderzaki siwe czy jednak w kolor
jak w temacie gryzie mi sie kolor moich siwych zderzakow z reszta, mysle czasem o zmianie w kolor, ale z 2 strony siwych zderzakow prawie niema ...coz przedni zderzak odswierze na dniach i pewnie bede jeszcze jezdzil, tylny siwy w usa tez jest cos innego, ale w kolorze jednak bedzie mlodziej wygladalo auto, albo zrobie 2 pakiety i bede sobie zmieniac, czy jednak olac temat i zostawic retro siwe

-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja juz pare razy patrze na twoje foty i ciagle tez masz siwe :d wiec tez ciagne siwe dalej, ale jednak duzo mlodzien i inaczej wygladaja, ale wlasnie z 2 strony na palcach jednej reki mozna policzyc fajne projekty na siwuchach bo kazdy daje usa albo pelne kolory a nikt nie zostaje przy siwych
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witboy, zrob sobie drugi komplet zderzaków i zawsze możesz przełożyć bo siwych szkoda malować sam piszesz że jest ich mało
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Zostań przy siwych. Ja zaś mam pełną strukturę cały czas i ne będę tego zmieniać.
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
Jak zawsze stawałem w obronie siwego zderzaka tak teraz nie może być inaczej!
Siwy zderzak wg. mnie robi robotę. Półkolor czy całych w kolorze jest od ... no każdy idzie tą ścieżką.
Wiadomo.. auto robisz dla siebie, tobie ma się podobać itd. Ale dlaczego ma wyglądać z zewnątrz na pierwszy rzut oka.. Jak każde inne mk3?
Zderzaki dobrze kontrastują. Jak dla mnie sprawa oczywista.
Siwy zderzak wg. mnie robi robotę. Półkolor czy całych w kolorze jest od ... no każdy idzie tą ścieżką.
Wiadomo.. auto robisz dla siebie, tobie ma się podobać itd. Ale dlaczego ma wyglądać z zewnątrz na pierwszy rzut oka.. Jak każde inne mk3?
Zderzaki dobrze kontrastują. Jak dla mnie sprawa oczywista.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Powiem tyle że niechce odmładzać mojego golfa jest dobry jaki jest (czyli wyszedł z fabryki) zderzaki puki co zostają siwe, sporo naszukałem się ori błotników bo cieżko dostać a priorytetem był ori kwadrat kierunek. Nawet na szybie z dumą zawitała wlepka 93' 

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Także posiadam siwe zderzaki, i jeżeli już to będę malował 2 komplet, ten zostawiam ori 

Mój traktor:
moj-golf/gtd-by-psiakrew-t53519.html
Diesel kopci diesel czadzi diesel nigdy cie nie zdradzi
moj-golf/gtd-by-psiakrew-t53519.html
Diesel kopci diesel czadzi diesel nigdy cie nie zdradzi
-

Psiakrew - Czytacz
• Strona 1 z 1