Chciałbym zmienić swój zderzak przedni na lepszy bo ten to jakiś własnoręcznej roboty jakiegoś naćpanego...
http://allegro.pl/zderzak-przod-nowy-vw ... 86159.html
Czy ten zamiennik bedzie dobry ? nie zależy mi żeby był najwyższej jakości tylko żeby posłużył mi przez jakiś czas. Chciałbym się jeszcze zapytać czy ten zderzak będzie dobry do malowania bo chciałbym go przemalować na niebiesko.
Druga sprawa to pytanie odnośnie kratki nawiewu od vento. Czy ta oświetlana obudowa będzie pasowała do golfa III od vento ? Chodzi o kratkę od strony pasażera (prawa).
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
lepiej kup oryginalny na szrocie bo zamienniki moga nie pasowac,
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
x3 KonMan kupisz chińskie dziadostwo i będziesz pluł w usta że wydałeś na marne pieniążki . Szukaj ori z szrotu , tablica , allegro obojętne gdzie żeby był ori . Pomalujesz i będzie jak nówka sztuka.
szczerze powiedziawszy nie rozumiem
KonMan napisał(a):Druga sprawa to pytanie odnośnie kratki nawiewu od vento. Czy ta oświetlana obudowa będzie pasowała do golfa III od vento ? Chodzi o kratkę od strony pasażera (prawa).
szczerze powiedziawszy nie rozumiem

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
te chińskie zderzaki pasują tylko do samochodu po mega dzwonie naprawianym przez Cytryna i Gumiaka po obaleniu kraty taniego wina. Do normalnej prostej budy tego nie spasujesz, zawsze z którejś strony będzie odstawać 

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
Gesiu_15 napisał(a):szczerze powiedziawszy nie rozumiem
chodzi mi o obudowę, jak wyjmę normalne z golfa 3 bez oświetlenia i czy będzie pasowało gdy włożę od vento te podświetlane. Bo od strony kierowcy i środkowe to by nie pasowało chyba że całą tapicerkę sie wymieni.
- KonMan
- Czytacz
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
KonMan napisał(a):chodzi mi o obudowę, jak wyjmę normalne z golfa 3 bez oświetlenia i czy będzie pasowało gdy włożę od vento te podświetlane. Bo od strony kierowcy i środkowe to by nie pasowało chyba że całą tapicerkę sie wymieni.
może zaznacz na jakimś zdjęciu bo w ten sposób to chyba tylko opiekun upośledzonych pand jest w stanie zrozumieć
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
-

Karol B. - Members
• Strona 1 z 1