Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zaspawanie miejsca na rejestracje ala USA,a listwa struktura
Witam.Chcę zrobić zderzak ala usa i zaspawać w nim miejsce na rejestracje.Otóż mam zderzak z tą listwą w "strukturze",a nie chce go robić w kolor to jak mam pogodzić to,że bedzie ona spawany i ta powierznia będzie naruszona ? Mam również sierpy i dlatego nie chciałbym malować wszystkich listew pod kolor. Widziałem na forum,że ktoś tak miał zrobione więc prosiłbym o pomoc. Z góry bardzo dziękuje.
- dishou
- Berbeć
dishou napisał(a):,a nie chce go robić w kolor to jak mam pogodzić to,że bedzie ona spawany i ta powierznia będzie naruszona
Zawsze jak coś nie wyjdzie z tym spawaniem, możesz pomalować górną część zderzaka w strukturze i dalej będzie pasował do sierpów itp,po co w kolor jak nie chcesz

moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Struktura firmy Boll wybacza nawet małe niedoskonałości także w pełni polecam. Ja swój zderzak zaspawałem wstawiająć cały środek z usa (kupiony za pare groszy ze zderzaka nie nadającego się do odbudowy) zależało mi na idealnych liniach rowków, a górne cięcie zrobiłem pod wgłębieniem na pasek jahre.

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Dzięki panowie tylko mnie się rozchodzi o to bo mam zderzak z tą czarną listwą i jak zaspawie to to naruszę tą strukture czyli chodzi mi o tą powierzchnie chropowatą.Tak czy siak będzie trzebabyło wyrównać szpachlówką i wtedy będzie inna struktura tego plastiku jak na sierpach.
- dishou
- Berbeć
nie będe OT, chce u siebie zaślepić zdeś, czym wypełnić luke po rejestracji? mam żywice i utwardzacz (taki do budowania jachtów
) wkleic najpierw element z tylnego zderzaka i poźniej ładnie wyrównać szpachlówka?
) wkleic najpierw element z tylnego zderzaka i poźniej ładnie wyrównać szpachlówka?Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku
- VolDan
- Moderator Globalny
- Rocznik: 92
- Silnik: ABD POWER
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest tak jak mówisz wziąć plastiki z tylnego zderzaka.Tylko zaspawać i delikatnie naciągnąć kitu dlatego,że jak dasz włókno to musisz dać bardzo dużo szpachli by to wyrównać i szpachla ci po jakimś czasie popęka.
- dishou
- Berbeć
• Strona 1 z 1