Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
100W? tyle mają te Chińskie nielegalne, bez jakichkolwiek norm na opakowaniu, zbyt mocno się nagrzewają, i są niebezpieczne nie tylko do plastikowych elementów reflektora, najczęściej schodzi z nich "farbka" i żarówka oślepia jadących z nad przeciwka, ponadto jak jest niebieskie szkło strumień świetlny jest mniejszy. Ja wybrałem Philips Night Guide 3 in 1 jak dla mnie rewelacja
[ Dodano: 2008-02-28, 02:07 ]
A białe światło dają żarówki bluevision philipsa
najlepiej od razu wymienić takrze postojówki w celu uzyskania żądanego efektu białych lamp 
[ Dodano: 2008-02-28, 02:07 ]
A białe światło dają żarówki bluevision philipsa
najlepiej od razu wymienić takrze postojówki w celu uzyskania żądanego efektu białych lamp 
Mój samochód: moj-golf/moj-golfik-1-4-t2418.html
-

sebik85 - Badacz tematu
a do długich jest jakiś inny tym żarówki? czy też by trzeba było jeszcze jeden zestaw kupić tych bluevision philipsa?sebik85 napisał(a):A białe światło dają żarówki bluevision philipsanajlepiej od razu wymienić takrze postojówki w celu uzyskania żądanego efektu białych lamp

- dawidg87
- Badacz tematu
PHILIPS BLUE VISION NA 99% BĘDZIE U MNIE W LAMPIE:) A POSIADA KTOŚ MOŻE FOTKI JAK TE ŻARÓWECZKI PREZENTUJĄ SIĘ WIECZOREM W LAMPIE H1+H1.Z GÓRY DZIEX
-

haasiu@o2.pl - Czytacz
Re: żarówki xenon jakie ?
Nyan napisał(a):
xenon jest to gaz,, w zwyklej zarowce swieci nazwijmy to "precik" a xenonach swieci gaz
bu ha ha ha gaz swieci
w zarowce xenonowej owszem jest ksenon ale zrodlem swiatla jest luk elektryczny
po to jest przetwornica zeby dalo takie napiecie rzedu kilku tys V do powstania tego luku
[ Dodano: 2009-06-01, 20:29 ]
a i w zyklej zarowce to swieci zarnik

-

bart_GT - Members